Najnovije vesti

GAGIJA SE ODREKAO BRAT Đole Đogani: Ukaljao je prezime i porodicu!
Foto: Kurir

Sramota ga

GAGIJA SE ODREKAO BRAT Đole Đogani: Ukaljao je prezime i porodicu!

Stars

Zahvaljujući svojim ispadima i incidentima u kojima je glavni akter, denser Gagi Đogani u poslednje vreme, često je tema pisanja medija.

Najnoviji incident se dogodio u petak kada je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Milenu Mikić (36), a zatim joj izbacio stvari kroz prozor.

Zbog ovog dela, gagiju je kako navoide pojedini mediji određeno policijsko zadržavanje, a odgovaraće za nasilje u porodici.

Budući da Gagi nije odgovarao na naše pozive, kontaktirali smo njegovom brata, Đoleta Đoganija, koji je poprilično potresen zbog poziva koje dobija od medija zbog densera.

Naime, odnosi braće u poslednje vreme poprlično su zaoštreni, oni već neko vreme nisu u kontaktu. Đole čak ne želi da ga više dovode u bilo kakvu vezu sa Gagijem.

"Ja sam Đogani, a on nije. Ne želim da mi se na taj način ukalja prezime i porodica. Sutra moj sin treba da ode da igra fudbal sa vršnjacima i da ga tamo neko zafrkava zbog ovih stvari, to je sramota", rekao je Đogani za Pink i dodao:

"Gagi i ja se u poslednje vreme ne družimo i ne pričamo. U vezi njega, nemojte da me zovete. On ima problem. Ja ne želim da znam za njega. On treba da odgovara sam za svoje postupke, taj čovek ima 45 godina. Ne mogu da se izborim sa njim. Pokušavao sam da ga zaštitim, ali ne mogu da ga kontrolišem. Toliko sam mu pomogao, glupo je da kažem koliko para sam mu samo dao, a on meni nikad nije ništa pomogao. Pa da mene nije bilo, ne bi bilo ni grupe ”Fanky G”. Ja sam mu kriv za sve, posle svega on piše svašta o meni na društvenim mrežama", rekao je Đole.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...