DOK MUŽ PEVA, ONA CIRKA: Ana Sević mortus pijana!
Foto: Damir Dervišagić

Darko pevao

DOK MUŽ PEVA, ONA CIRKA: Ana Sević mortus pijana!

Stars -

Dok je Lazić držao mikrofon i rokao narodnjake, Sevićeva pila votku, đuskala u separeu i privlačila pažnju dubokim dekolteom

Zvezda „Granda“ Darko Lazić preksinoć je zabavio beogradsku publiku, ali i svoju suprugu Anu Sević, koja je posle dužeg vremena izašla s društvom i, kako dolikuje, odvalila se od alkohola za sve pare!

Dok je folker držao mikrofon u ruci i zarađivao za hleb, pevačica i voditeljka „Nekih novih klinaca“ đuskala je u separeu i ispijala votku za votkom. Ana retko retko izlazi, što zbog svojih poslovnih obaveza, što zbog ćerkice Lorene, ali je ovog puta napravila izuzetak.

- Lorenu čuvaju moji roditelji. Konačno i ja malo da se opustim - rekla nam je Ana kada smo stigli na splav oko ponoći.

Opustila se... Sevićeva izašla posle dugo vremena
Opustila se... Sevićeva izašla posle dugo vremena

Pevačica je već tada uveliko bila pod gasom. Ali bila je i seksi. Čipkasta majica na bretele istakla je njene bujne grudi, a ona je zavodljivo plesala uz hitove svog muža. Kada je Lazić primetio da bi đavo mogao da odnese šalu, odnosno da je njegova žena baš mnogo popila, napravio je pauzu i odmah došao kod nje. Ali kako pijanoj osobi objasniti da je pijana? Nikako! Tako je i Darko na kraju odustao, više puta ju je poljubio u vrat i popio malo votke za utehu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track