GOLUBOVIĆKA PORUČILA MIKIJEVOJ ŽENI: Vi ste priglupi! Zaljubio se on u mene a ne ja u njega!
Foto: Printskrin

Sasula joj sve u pismu

GOLUBOVIĆKA PORUČILA MIKIJEVOJ ŽENI: Vi ste priglupi! Zaljubio se on u mene a ne ja u njega!

Stars -

Jelena Golubović je dobila pismo od Milice, supruge Mikija Mećave u kom joj je poručila da je izdajica i da se Mikiju svetila zbog nesuđđenog seksa.

Miličino pismo je žestoko iznerviralo Jelenu pa je tako napisala svoje putem kog joj je poslala jasnu poruku.

"Draga Milice, vi ste jedna polumismena i priglupa žena, napali ste svog muža i isprozivali ga. Tako mudra žena ne radi. Mi smo od njega napravili pejboja a vi papučića", počela je Jelena da čita pismo upućeno Mikijevoj supruzi. Onaje navela kako je rediteljka i da je ona ta koja je sinonim za rijaliti. "Vi ste možda navikli da vam nešto da pa uzme, ali veliki dao honorara koji je zaradio uz mene trošiće sa vama, pa budite karakter da ne trošite tako prljavo zarađen novac", pričitala je Golubovićeva i dodala da je Miki danima bio glavna tema u rijalitiju samo zbog nje a time što mu nije dala da slavi imendan sa njom dokazala da je primitivna.

"Hteli ste zbog ljubomore da pokvarite naš odnos, ja vas iskreno žalim", čitala je farmerka.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Ona je rekla da joj je bilo žao kada joj je Miki rekao da njgova žena ne prima platu.

"Sada neka bez mene gradi svoj život u rijalitiju. Zaljubio se on u mene a ne obrnuto, nisam ja njega zvala u Prokuplje nego on mene. To da samo slep čovek ne vidi. Kada ne znate ništa, služite se lažima.Meni je oči otvorilo vaše pismo, nisam imala nameru da ga razvedem. Moj verenik ima povrenje u mene i srećan je kada sam ja srećna. Ovo je samo rijaliti. Videvši Mikijevu emotivnu inteligineciju videh da ni vi niste bolji", pročitala je Jelena.

Miki je rekao kako ništa nije tačno i da je između njega i Jelene postojalo samo prijateljstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track