SLOMIO KLJUČNU KOST: Bora Čorba se oporavlja, neće otkazivati svirke!
Foto: Dado Đilas

Muzičar ne odustaje od posla uprkos povredi

SLOMIO KLJUČNU KOST: Bora Čorba se oporavlja, neće otkazivati svirke!

Stars -

Čorba 17. juna svira u Ćupriji, 18. u Istočnom Sarajevu, 25. Bora žirira u „Pinkovim zvezdama“, a 26. juna će nastupiti u Pančevu

Bora Đorđević (63) uspešno se oporavlja od povrede koju je zadobio prilikom pada s bicikla u Sloveniji.Iako je lider Riblje čorbe slomio ključnu kost, on neće otkazivati nastupe. To je za Kurir potvrdio šef Borinog benda Miša Aleksić.

- Bora je povredio ruku pre dve nedelje i ta povreda već uveliko prolazi zahvaljujući vrsnim terapeutima u Sloveniji. Prema tome, nijedan nastup, koji je zakazan u predstojećem periodu, neće biti otkazan - kaže Miša i dodaje da 17. juna sviraju u Ćupriji, 18. u Istočnom Sarajevu, 25. Bora žirira u „Pinkovim zvezdama“, a 26. juna će nastupiti u Pančevu.Podsetimo, muzičar se nedavno po treći put oženio, i to 23 godine mlađom Dubravkom Milaković, koja je poreklom iz Slovenije. Kad god ima slobodnog vremena, odlazi u ženinu domovinu na odmor. Poslednja vožnja bicikla skupo ga je koštala.- Navikao sam na lomove, imam veoma krte kosti i dosad sam sedam puta nosio gips - rekao je svojevremeno.K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track