Najnovije vesti

VIDEO 13 GODINA JE PROŠLO KAO TREN: Evo kako je Tanja Savić izgledala na audiciji za "Zvezde Granda"
Foto: Luka Šarac

OGROMNA TRANSFORMACIJA

VIDEO 13 GODINA JE PROŠLO KAO TREN: Evo kako je Tanja Savić izgledala na audiciji za "Zvezde Granda"

Stars

Jedna od trenutno najpopularnijih folk pevačica proslavila se nakon što se pre čitavih 13 godina pojavila na audiciji za Zvezde Granda. Sećate li se kako je tada izgledala?

Popularna tridesetjednogodišnja pevačica Tanja Savić javnosti je postala poznata nakon pojavljivanja u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, piše Story.Pre čitavih 13 godina Tanja se na audiciji predstavila pesmom Sava tiho teče koju u originalu izvodi njena koleginica Stoja, a već prvim pojavljivanjem očarala je žiri, nakon čega je bilo jasno da će njena muzička karijera krenuti uzlaznom putanjom.Tanja se danas može pohvaliti velikim brojem hitova, a evo kako je izgledala sa osamnaest godina, kada se prvi put pojavila na malim ekranima.

Story.rs Region bruji o ovoj fotografiji: Neverovatna transformacija Martine Vrbos (FOTO) Sećanje na početak karijere: Kako je Ana Sević izgledala pre 6 godina (FOTO) Sećate li se? Ovako je Dragana Mirković izgledala pre 28 godina (FOTO) Prva zajednička fotografija: Katarina Živković u društvu poznatog fudbalera (FOTO) Jovana Pajić je mama za divljenje: Odmah posle porođaja, pevačica upisala fakultet

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...