MIROSLAVU ILIĆU PRETI HAPŠENJE? Bivša ljubavnica mu sprema haos
Foto: Damir Dervišagić

Afera očinstvo

MIROSLAVU ILIĆU PRETI HAPŠENJE? Bivša ljubavnica mu sprema haos

Stars -

Mirjana Antonović i njen sin Devin neće odustati od toga da dokažu da je folk zvezda Miroslav Ilić Devinov biološki otac. Zato nastavljaju svoju borbu, pa će se 5. septembra pojaviti na sudu, kada je zakazano ročište.

Sud u Srbiji nije uzeo u obzir dokaz koji je Mirjana Antonović podnela jer je reč o krišom urađenoj analizi DNK u Americi. Zato su Mirjana i Devin pokrenuli postupak u Srbiji i nadaju se da će se na sudu 5. septembra pojaviti i Miroslav Ilić.

"On samo može da odugovlači suđenje, što pretpostavljam da će pokušati, ali će ipak morati da se odazove na kraju. Samo dobrovoljnu DNK analizu može da odbije, što je i učinio, ali poziv na suđenje ne može. Ako se ne pojavi kad ga sud pozove, biće priveden" kaže Mirjana Antonović.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

"Devina je posebno pogodilo to što je Miroslav Ilić odbio da se sa njim vidi i da porazgovara. Uporno je odbijao bilo kakve susrete. Zato je Devin na kraju rešio da sudski dokaže ko mu je otac. Svega ovoga ne bi bilo da je Miroslav želeo razgovorom da se sve reši", kaže obavešteni izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track