ČETIRI MESECA FARME 7: Od seksa do smrti!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Završena velika trka za 50.000 evra: Svi skandali poslednje sezone seoskog rijaliti šoua

ČETIRI MESECA FARME 7: Od seksa do smrti!

Stars -

Na Pinkovom seoskom imanju nikad nije bilo toliko vatanja na svakom ćošku, tragedija, tuča, pretnji, svađa i uvreda kao u poslednja četiri i po meseca

Sedma sezona Pinkovog rijalitija „Farma“ sinoć je konačno, posle četiri i po meseca, završena. Za razliku od prethodnih, na kojima je bilo smeha, zabave i muzike, poslednju ćemo pamtiti uglavnom po sukobima, svađama, tučama, a bilo je i pokušaja ubistva!Neki od učesnika morali su ranije da napuste najpopularnije seosko imanje u Srbiji zbog smrtnih slučajeva u porodici, kojih je u ovoj sezoni bilo najviše.Zbog toga se među farmerima ponovo povela priča da je imanje u Lisoviću ukleto.

Zorici umro rođak, saniju tetka i bratZorica Marković bila je rešena da njeno četvrto učešće na Farmi bude najduže, pošto je s prethodnih obično bivala diskvalifikovana, ali u tome ju je sprečila smrt bliskog rođaka. Pevačici su producenti saopštili da hitno mora da napusti imanje, ne rekavši ko joj je preminuo, pa je ona bukvalno otrčla u suzama do kapije. Kasnije je saznala da joj je umro rođak iz Bosne. Sani Trik FX dva puta je napuštao Farmu iz istog razloga kao i Zorica. Njemu je najpre preminula tetka, zbog čega je nekoliko dana bio odsutan iz rijalitija. Kad se vratio, posle samo 24 sata preminuo mu je rođeni brat. Nakon toga Sani se više nije vraćao.

Filip smuvao četiri devojkeFilip Đukić je svakako obeležio poslednju sezonu „Farme“. Posle nekoliko seksualnih odnosa s Dušicom Grabović na početku rijalitija, maneken je uleteo u šemu s Gogom Aleksić. Njih dvoje su imali seks na svakoj žurki, a njihove intimne odnose gledali smo u kupatilu, spavaćoj sobi, štali, pa i u poljskom WC u trojci s Marija Anom Smiljanić! Đukić je sa Smiljanićevom bio u vezi u isto vreme kada i s Gogom, a ljubav su vodili čak i na krovu. Ona je jedina devojka koja je pristala da ima seks s menekenom u spavaćoj sobi dok su ih ostali učesnici posmatrala i dobacivali im. Maneken je imao avanturu i sa Cecom Jovanović.

Gagi đogani napao Karanovu sekiromGagi Đogani je nakon svađe i tuče sa Saškom Karan rešio da se s njom obračuna na način koji ga je koštao diskvalifikacije iz takmičenja. Denser je zgrabio sekiru i počeo na da lupa na vrata od kućice za izolaciju, u kojoj je pevačica spavala. U prvi mah Karanova nije ukapirala o čemu se radi, sve dok je Gagi nije kroz prozor pogodio drvetom u nogu. U tom momentu na imanje je uletelo obezbeđenje koje je odvelo Gagija, a Saški su doneli šećer i vodu jer dugo nije mogla da dođe sebi od šoka.

Sašku pretukla Cecina porodicaDva dana pred finale Saška Karan se potrudila da napravi još jedan skandal. Ona je tokom rasprave s porodicom Cece Jovanović njenom ocu rekla da može da „ka.a svoju ćerku“, zbog čega je nastala tuča u studiju. Majka bivše „modelsice“ skočila je na Karanovu i nalupala joj nekoliko šamara, a obezbeđenje u studiju ih je jedva razdvojilo. Saška je ranije u rijalitiju imala žestok sukob sa Cecom, tokom kojeg joj je povredila nos. „Modelsica“ se tukla i polivala i s Jelenom Golubović, dok je Crni udario Gogu Aleksić!

Pobegulja VesnaVesna Zmijanac je na Farmi saznala da će postati baka, zbog čega je trčeći napustila imanje! Pevačica je odlučila da bude pored trudne ćerke Nikolije.- Dobiću devojčicu, svi mediji bruje o tome. Ne pitam šta košta, plaćam i ne pitam. Hoću, bre, da gledam sve to - rekla je Vesna, dok su cimeri pokušali da je spreče da ode s imanja jer će u tom slučaju platiti odštetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track