POBEDNICA FARME 7 OTKRILA: Zbog polnih bolesti sam urinirala po dvorištu
Foto: Printskrin

Dvostruki trijumf Jelene Golubović

POBEDNICA FARME 7 OTKRILA: Zbog polnih bolesti sam urinirala po dvorištu

Stars -

Rediteljka Jelena Golubović po drugi put je odnela titulu najboljeg VIP farmera i tako osvojila duplu krunu kada je rijaliti „Farma“ u pitanju.

Ona kaže da će verenika predstaviti medijima kada bude došlo do svadbe, da su joj prijale masaže i dodiri Mikija Mećave i da je nuždu po imanju vršila iz zdravstvenih razloga.

"Zbog straha od polnih bolesti, koje su harale Lisovićem jer su svi međusobno imali seks, a nisu se štitili, nisam mogla da uđem u WC. Zdravlje mi je najbitnije i zato sam pi*ala i veliku nuždu obavljala po imanju", obrazložila je Jelena, a na pitanje da li pritom misli na Filipa Đukića, koji je imao seks sa najviše žena, ona odgovara:

"Pošto on pati za Ružicom, to je privlačilo druge devojke da ga osvajaju. Svako ima svoj način kako će svoj bol da prevaziđe. Filip je tetovirao Ružičino ime. Njega sam gledala kao prijatelja, a ne kao seksualni objekat. Nisam za instant seks. Kada sam imala seks u rijalitiju, ja sam, zapavo, vodila ljubav. Po Frojdu, seks je zdrav, pa neka su ga onda svi imali", kaže ona, dok se na pomen Mikija Mećave, sa kojim se ljubila i razmenjivala nežnosti, smeška.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track