MARIJA KARAN UŽIVA NA KALEMEGDANU: Lepa glumica objavila intimnu fotografiju, oduševićete se
Foto: Damir Dervisagic

Opuštanje

MARIJA KARAN UŽIVA NA KALEMEGDANU: Lepa glumica objavila intimnu fotografiju, oduševićete se

Stars -

Srpska glumica Marija Karan, koja je pre četiri meseca na svet donela dečaka Marka Lea, prvi put je sina dovela u rodni Beograd.

Kako saznajemo, njih dvoje su, bez Marijinog supruga Džoela Lubina, doputovali pre nekoliko dana i čim se mališan navikao na drugu klimu, krenuli su u obilazak prestonice.

"Marija je jedva čekala da njen sin malo ojača kako bi mogli da se upute na tako dalek put. Njoj su doktori savetovali da ga zbog klimatske razlike ne vodi u Srbiju pre nego što napuni četiri meseca. Kada je Marko Leo pre sedam dana napunio četiri meseca, već mu je bila kupljena karta, a koferi spakovani. Džoel nije mogao da krene sa njima zbog poslovnih obaveza koje ima u Los Anđelesu, ali je ostalo u planu da im se u pridruži", rekao je izvor blizak glumici.

"Marijini roditelji su danima pred dolazak ćerke i unuka preuređivali glumičin stan u Beogradu i kupovali potrebne stvari za Marka Lea, kako mu ništa ne bi nedostajalo. Marija i sin su dva dana po sletanju u Beograd odmarali u svom domu kako bi se navikli na klimu, a onda je sina odvela u crkvu Ružicu, gde su se ona i Džoel venčali. Zajedno sa sinom Mara je uživala u šetnji Kalemegdanom i omiljenim restoranima. Neizmerno je srećna što je u rodni grad dovela naslednika", objašnjava izvor.

Marija uživa sa sinom na Kalemegdanu, a u sprskoj prestonici provesti nekoliko nedelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track