KRISTINA OPTUŽILA MIĆU DA PODVODI DEVOJKE: Evo kako joj je pevač odgovorio...
Foto: Printskrin

Bez dlake na jeziku

KRISTINA OPTUŽILA MIĆU DA PODVODI DEVOJKE: Evo kako joj je pevač odgovorio...

Stars -

Bivši farmer otvoreno je progovorio o pobedi Jelene Golubović, ali i o sukobu Cecinih roditelja sa Saškom Karan.
Nakon turbulentnog finala Farme 7 tokom kojeg je došlo do žestokih sukoba, oglasio se i jedan od njihovih glavnih aktera, Lepi Mića.

Pevač je istakao kako je pretpostavljao da će pobedu odneti Jelena Golubović, ali da se to mora poštovati jer je publika tako odlučila.

"Znao sam da će ona da pobedi. Navijao sam za Žiku, ali sam rekao da se pobedniku treba čestitati i volja naroda poštovati", ističe pevač. On se osvrnuo i na sukobe njegove koleginice Saške Karan sa roditeljima Cece Jovanović, Radetom i Slavicom.

"Sukobi su počeli prvog dana kada su Saška i Ceca imale problem. To se malo smirilo, međutim, to je sve tinjalo dok se nije razbuktalo. Ja poštujem Sašku, mnogo je volim, znam da je ona pravedna. Ja sam inače na Saškinoj strani", otkriva Mića. Osim sukoba Jovanovića sa Karanovom, tokom finala došlo je i do žestoke svađe Lepog Miće sa bivšom farmerkom Kristinom Čanković. Oni su razmenili pregršt uvreda, a balerina je svog nekadašnjeg cimera optužila da podvodi devojke.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"To je budala. Sve što je rekla su izmišljotine. Sa budalom ja nemam nikakvog posla. Tu budalu sam video tu noć i ko zna da li ću je ikada više u životu videti. Ona ima svojih problema, devojka je bez zanimanja, bivša pevačica grupe “Luna”. Bavi se, kao, nekom estradom. Čime se ona bavi?" upitao je Mića, pa je nastavio.

"Koga briga šta priča Kristina Čanković?! Zabole me baš k.rac šta priča nebitna i NN osoba, osoba bez zanimanja kojoj treba medijski prostor, pa misli da će je neko spomenuti ako se zakači za mene. To je još jedna u nizu plačip.čka sa Farme. Ne interesuju me njene laži i izmišljanja, duboko me zabole k.rac" žestok je bio pevač.Kada je reč o ostalim farmerima, pevač ističe da svoje vreme u narednom periodu neće trošiti na svoje bivše cimere.

"Teško da ću se sa nekim družiti, vrlo teško. Farmeri me više ne interesuju, idem na bazen da plivam", poručio je pevač.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track