MILOMIR MARIĆ PONOVO ŠOKIRA: Gastoz nije tukao Zoricu. On je njen muž!
Foto: Dragan Kadić

Nasilje u Parovima

MILOMIR MARIĆ PONOVO ŠOKIRA: Gastoz nije tukao Zoricu. On je njen muž!

Stars -

Glavni i odgovorni urednik TV "Hepi" Milomir Marić rekao je da incident u kojem su učestvovali Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić nije bio nasilan, i da je takvo ponašanje normalno u završnoj fazi ovakvog šoua kada se takmičari bore za nagradu!

"Kako ju je napao kad je on njen muž? On je pokušao da je smiri, ta žena je izgubila živce. Nju su vređali i izvlačili svakakve detalje iz njene prošlosti, i ona je zbog toga doživela nervni slom, ali on je i dalje voli bez obzira na to šta ostali pričaju", rekao je Marić.

Ipak, Marić smatra da je on na taj način samo pokušao da je smiri.Na pitanje kako komentariše to što niko od ostalih ukućana, ni obezbeđenje ni voditeljka, koja je u tom trenutku bila u vili, nisu reagovali na Gastozovo ponašanje, Marić odgovara: "To nije bilo ništa, obična svađa".

I učesnica Ana Spasojević ispričala je da ju je tokom noći, dok je ležala u krevetu, pretukla Dalila Moreno, a da je obezbeđenje kasno i preblago reagovalo. Snimak ovog incidenta ne postoji, a Marić kaže da je to samo jedan od načina da učesnici privuku gledanost pred finale ovog rijalitija.

"To nema na sminku. One se jesu posvađale, to je normalno u završnoj fazi takmičenja, kada se bore da privuku gledaoce. Dozvoljene su razne manipulacije, ljudi su skloni tome. Ne može sve ozbiljno da se uzme. Takmičari su željni da privuku pažnju, da osvoje nagradu koja menja život", smatra on.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track