Najnovije vesti

GASTOZ SVE OTKRIO, USKORO POSTAJE TATA: Evo kada će Zorica Dukić roditi bebu
Foto: Printskrin

Iznenadio

GASTOZ SVE OTKRIO, USKORO POSTAJE TATA: Evo kada će Zorica Dukić roditi bebu

Stars

Marko Perović i Mladen Vuletić, pričama da je prostituka uspeli da isprovociraju Zoricu Dukić u koja je od besa počela da vrišti. Nenad Marinković Gastoz je obuzdavao svoju devojku a rekao je i svima kada će Zorica roditi bebu.

Nenad je pokušavao da smiri Dukićevu a kada je video da ništa ne pomaže, stavio joj je ruku na usta. Ona je gurnula njegovu ruku, pa je on zamahnuo i udario je po ruci.

Zatim ju je podigao sa stola i odvukao do kupatila, udario je po zadnjici, sve vreme stežući je, upozoravajući je da ćuti.

"Nemoj da mi stežeš vilicu. Hoću da se vratim za sto, ne treba niko da bije moje bitke. Ovo gleda moja majka", rekla je Zorica.

"Pa, ćuti kad znaš da te gelda majka. Ne umeš da se svađaš. Samo vičeš, psuješ i dereš se. Meni je dobro išlo i bez tebe da ih preveslam", vikao je Nenad a Zorica je rekla da nema nameru da ućuti."Ćuti, sve dok si moja devojka, ima ovako da te sklanjam od stola. Svaki put kad ovako kreneš da se ponašaš, ja ću da te sklonim od stola. Ovo je rijaliti, zar ne shvataš? Ovo radi produkcija! Njima treba šou", rekao je Gastoz. Zoricu je izgurao u dvorište, gde je ona sela i ćutala, a se vratio Nenad za sto.

"Ja znam sve o Zorici. Ona je moja devojka i ja nju volim. Ovako ću svaki put da je odvedem od stola da je zaštitim od vaših priča da je prostitutka. Tužićemo, pa neka dokazuju da je prostitutka. Čim izađemo odavde, tužićemo momka koji se uključio u program i uvredio. Smiriće se Zorica, neće reagovati na sve gluposti, koje čuje. Kad zatrudni, onda će sve biti lakše. Biće mirnija", naveo je Marinković.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...