FOLK ZVEZDA ŠETA ISTI STAJLING: Ceco, presvuci se
Foto: Dragan Kadić

Folk diva ne skida crni kombinezon

FOLK ZVEZDA ŠETA ISTI STAJLING: Ceco, presvuci se

Stars -

Već viđeno Svetlana Ražnatović se za samo pet dana u javnosti pojavila u istoj odevnoj kombinaciji, prvi put u emisiji „Ami Dži šou“, a drugi put na seoskoj slavi u Končarevu kod Dragana Markovića Palme

Svetlana Ceca Ražnatović zablistala je u Končarevu, na seoskoj slavi Ivanjdan, ali ni Kurirovoj ekipi ni mnogim okupljenima nije promaklo da je došla u već nošenom crnom kombinezonu.Za nju je to čudno, jer do sada nikada nije napravila ovakav kiks. Čak je i u jednom intervjuu istakla da nikada jednu stvar ne nosi dva puta, već one završavaju u ormanu ćerke Anastasije ili sestre Lidije. Šta joj se sad desilo, nije nam poznato, ali Ceca je po drugi put ponela istu odevnu kombinaciju, i to u razmaku od pet dana.

Vole istu dizajnerku... Jelena Tomašević i Ceca u identičnoj beloj haljini
Vole istu dizajnerku... Jelena Tomašević i Ceca u identičnoj beloj haljini

Naime, ona je u crnom kombinezonu bila 2. jula u emisiji „Ami Dži šou“ na televiziji Pink. Tada je imala srebrni pojas oko struka, kojim je razbila crnilo, a pre dve večeri u rodnom selu Dragana Markovića Palme nikakve dodatke nije stavljala. Možda da ne bi bila provaljena da nosi istu garderobu.Inače, Ceca je u selo gde je u okviru proslave bio organizovan kik-boks meč između Srbije i Amerike došla sa dvadeset minuta zakašnjenja. Čim je kročila na livadu, dočekana je ovacijama, a prvi u zagrljaj joj je pao kum Borislav Pelević.

Ceca dovela sina da gleda tuču... Veljko Ražnatović sa Palmom
Ceca dovela sina da gleda tuču... Veljko Ražnatović sa Palmom

Srdačno ju je izljubio i domaćin Palma, a onda se pozdravila i sa Aleksandrom Antićem i Ivicom Dačićem, pored kojeg je sedela tokom mečeva. Njoj je na ovom događaju društvo pravio sin Veljko, kojem su borbe u ringu bile interesantnije nego njegovoj majci.Nakon mečeva Ceca je pred 15.000 ljudi održala koncert, na kojem je promovisala pesme sa novog CD „Autogram“.

IsfuranoCECA U JELENINOJ HALJINIPored toga što se pojavila dva puta u istom kombinezonu, Ceca je na finalu „Pinkovih zvezda“ nosila haljinu koju je pre nje imala Jelena Tomašević. Naime, pop pevačica je kreaciju Tijane Todorović nosila na fotografisanju za naslovnu stranu magazina Stori, a nekoliko nedelja kasnije Ražnatovićeva je u njoj promovisala pesmu „Trepni“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track