(FOTO) STRANI MEDIJI PIŠU PREBIJENOJ DUNJI ILIĆ: Pretučena u divljem napadu zlih fanatika
Foto: Printscreen/Facebook

Nasilje nad ženom

(FOTO) STRANI MEDIJI PIŠU PREBIJENOJ DUNJI ILIĆ: Pretučena u divljem napadu zlih fanatika

Stars -

Vest o pevačici Dunji Ilić, koja je pre dve nedelje pretučena u Prištini osvanula je i u stranim medijima.

Britanski tabloid "The Sun" na svom portalu objavio tekst o Ilićevoj sa naslovom "PRETUČENA ZBOG PRELASKA U ISLAM Prelepa srpska pop zvezda prekrivena krvlju strahovala da će je ubiti u divljem napadu zlih fanatika".

U naslovu se navodi da je njen prelazak u islam bio uzrok napada, međutim u daljem tekstu čitaoci mogu da pročitaju da su Dunju pretukli zato što je Srpkinja, kao i da se ona požalila kako su njeni sunarodnici reagovali na ovaj napad.

"Albanac je počeo da me udara pesnicama, mislila sam da će me ubiti. Bila sam uplašena jer sam shvatila da nema nikog da ne odbrani. Shvatila sam da u gradu u kojem živim više od godinu dana nemam prijatelja, otkad sam ovde ne mogu da nađem posao" rekla je Dunja, koja je na Fejsbuku objavila fotografije nakon napada, na kojima je krvavog lica.

Strani mediji o Dunji Ilić (Foto: Printskrin/The Sun)
Strani mediji o Dunji Ilić (Foto: Printskrin/The Sun)

Dunja je najavila i da će se zbog napada vratiti u Beograd i da ne planira da nastavi muzičku karijeru, već da će možda početi da se bavi politikom.

Kako piše "The Sun", ona nije naišla na odobravanje i empatiju od strane sunarodnika. Veliki broj korisnika društvenih mreža rekli su joj da nije dobrodošla a savetovali su je i da se preseli u Tursku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track