FOTO PROSLAVILA SE U RIJALITIJU I POSTALA PEVAČICA: Zbog trudnoće odlazi iz Srbije i napušta muziku
Foto: Printskrin/Instagram

Menja život iz korena

FOTO PROSLAVILA SE U RIJALITIJU I POSTALA PEVAČICA: Zbog trudnoće odlazi iz Srbije i napušta muziku

Stars -

Učesnica pevačko-rijaliti šoua "Operacija trijumf" Mika Kostić dočekale su lepe vesti da će postati majka dečaka, te je odlučila da napusti muziku, ali zemlju u kojoj je odrasla.

Pop pevačica Mika Kostić (31) pre nešto više od godinu dana upoznala je sadašnjeg partnera Uga Magitsa (44), a budući supružnici, koji su se verili pre nekoliko meseci, sada uživaju u svojoj sreći jer je pevačica u devetnaestoj nedelji trudnoće. Mika odlično podnosi trudnoću, a otkrila je i kako je upoznala partnera.

"Prošle godine radila sam u Francuskoj kao pevačica i di-džej, a Ugo je bio sa prijateljem na odmoru. Kada smo se upoznali, odmah sam znala da je on onaj pravi. Kasnije je dolazio na moje svirke i vezali smo se jedno za drugo. Nastavili smo redovno da se viđamo tako što je on dolazio u Beograd kod mene ili sam ja išla u Brisel kod njega. Putovali smo zajedno u Dubrovnik, pa opet u Francusku. Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, bili smo veoma srećni zato što smo oboje želeli dete još otkad smo se upoznali. Iskreno, planirali smo da beba stigne malo kasnije, ali nas je ovo malo čudo iznenadilo i to je nešto najlepše što nam se desilo", priznaje Kostićeva.

Zbog svog stanaja morala je da otkaže brojne letnje nastupe jer joj je komplikovano da radi u poznoj trudnoći. Ipak, ne odriče se muzike iako će se uskoro preseliti u Brisel.

"Biće veoma teško iz Belgije upravljati mojim poslom i karijerom koju sam godinama pokušavala da izgradim u Srbiji. Tužna sam što ostavljam majku i sve prijatelje u Srbiji, ali teši me to što ću živeti sa svojim dragim i našim detetom, kao i činjenica da ću biti mnogo bliža svojim sestrama u Britaniji, pa ćemo se češće viđati", iskrena je Mika i otkriva svoje planove za naredni period.

"Ovih dana selim se za Brisel i tamo ću provesti celo leto. Živećemo u kući mojih snova, okruženi šumom i cvećem, sa psom, u prelepom delu grada. Pošto mi je postalo veoma naporno da radim noću, neću nastupati, već ću uživati i održavati trudnoću".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Story)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track