Najnovije vesti

KULIRALI SE, A NIJE IM SVEJEDNO Maša i Veljko na Cecinom koncertu nisu se ni pogledali!
Foto: Damir Dervišagić

Sreli se u Budvi

KULIRALI SE, A NIJE IM SVEJEDNO Maša i Veljko na Cecinom koncertu nisu se ni pogledali!

Stars

Odvojeno došli na Cecin nastup i sve vreme se kulirali. Ona se žalila da joj nedostaje bivši, a on je svu pažnju posvetio drugim devojkama

Bivši par Veljko Ražnatović i Maša Terzić preksinoć su odvojeno došli na Cecin nastup u jednoj budvanskoj diskoteci. Bili su tako blizu, a tako daleko.Folkerkin naslednik bio je u društvu sestre Anastasije, ujaka Milana Marinkovića i mnogih devojaka, dok se ćerka Zvezdana Terzića provodila sa svojim drugaricama.Daleko- Bivši par bio je dosta udaljen u diskoteci i verovatno se nisu ni videli jer je bila velika gužva. Maša se nije nadala da će Veljko doći u Budvu i odavno je rezervisala mesto u klubu kako bi slušala nesuđenu svekrvu. Za njegov dolazak saznala je tek uveče putem medija, koji su objavili da je on stigao s majkom u Crnu Goru. Nije joj bilo svejedno, ali svakako nije želela da menja svoje planove - kaže naš izvor.ProteranVeljko i Maša ne nameravaju da se pomire, pa su se i kulirali na Cecinom koncertu. Terzićka već nekoliko dana boravi s društvom na Crnogorskom primorju, gde je inače prethodnih godina letovala s Ražnatovićem. Više puta se požalila prijateljima da joj nedostaje Cecin sin jer joj se, kako je rekla, vraćaju uspomene. S druge strane, Veljko je svu pažnju posvetio drugim devojkama. Inače, ovo je njegov prvi dolazak u Crnu Goru nakon što je prošle godine s Mirkom Šijanom proteran iz te države zbog brojnih incidenata koje su pravili u noćnom provodu.M. D.

ZabrinutNOSIO PIJANU DRUGARICUJedna devojka koja je bila u Veljkovom društvu toliko se napila da se onesvestila! Ražnatović se uplašio za drugaricu, pa je odmah pozvao momke iz obezbeđenja koji su mu pomogli da iznese pijanu devojku iz diskoteke, nakon čega se vratio svom društvu i nastavio da uživa u maminom nastupu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...