MIROSLAVU ILIĆU POZLILO: Pevač jedva održao nastup u Crnoj Gori
Foto: Damir Dervišagić

Osećao mučnine

MIROSLAVU ILIĆU POZLILO: Pevač jedva održao nastup u Crnoj Gori

Stars -

Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić preksinoć je nastupao u Herceg Novom, ali je sate pred izlazak na binu proveo u hotelskoj sobi jer mu je pozlilo. Kako je pevač nedavno operisao bruh, svi su bili zabrinuti da li će do koncerta uopšte doći i da li će Miroslavu uopšte biti bolje

Naš izvor koji se zatekao na licu mesta tvrdi da je Ilića najverovatnije udarila sunčanica i da je zbog toga osećao vrtoglavicu, malaksalost i mučninu.

"Vrućina na primorju i promena klime očigledno nisu pozitivno uticale na stanje pevača koji je, čim je osetio slabost, otišao u hotelsku sobu da odspava i da se oporavi. Spavao je nekoliko sati i probudio se sat vremena pred nastup. Bilo mu je bitno da ljudi koji su ga željno očekivali da im zapeva ne budu nezadovljni i zato je više razmišljao o tome da mu se stanje poboljša nego o bilo čemu drugom. Ljubazno osoblje hotela pomoglo mu je oko kofera i sve vreme su mu donosili vodu i voće u sobu. Kada se probudio, rekao je da mu je dobro i da može da održi koncert ", kaže naš izvor.

Tako je i bilo, Miroslav je malo došao sebi, a onda se uputio na kafu sa kolegom Vladom Georgievim, pa na nastup. Poput pravog profesionalca Ilić je pevao nekoliko sati, a nijednim gestom publici nije pokazao da mu je loše i da je čitav dan zbog toga bio prikovan za krevet. Neposredno nakon operacije Miroslav je pričao kako mu je teško da sedi zbog operacije, ali da se oseća dobro. Još tada je jedva čekao da dođe u Crnu Goru, ali ne da radi, već da odmara.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track