Aleksićeva progovorila

(VIDEO) OGLASILA SE SEKA POVODOM RAFALA NA NASTUPU: Otkrila pravu istinu o pucnjavi u Ljubuški

Stars -

Pevačica Seka Aleksić sinoć je nastupila u jednom klubu u zapadnoj Hercegovini i napravila neverovatnu atmosferu.

Međutim, nakon fenomenalnog koncerta u Ljubuški, trudna pevačica se našla na meti skandala.

Naime, spekulisalo se kako je njen nastup prekinut rafalom jer je navodno jedan gost negodovao zbog gostovanja srpske pevačice na dan obeležavanja akcije "Oluja", što su Seka i klub u kom je nastupila odmah demantovali.

"Dragi naši prijatelji, ponukani neistinitim člankom sa jednog lokalnog portala u vezi sinoćnjeg koncerta moramo objaviti par informacija, čisto da se "lopta spusti na zemlju".

Sinoćnji koncert Seke Aleksić od svoga samoga početka do kraja je prošao bez ijednog ili najmanjeg incidenta, dakle nikakav prekid a pogotovo stampedo se nisu dogodili. Tome mogu posvedočiti svi gosti.

Spomenuta pucnjava se dogodila u 04:30 i to na lokaciji koja ne pripada klubu, iza kioska brze prehrane za kojega svi znate gdje se nalazi, što nema nikakve veze sa nama.

Za kraj možemo samo reći da nam nije jasno kome su takvi članci potrebni i kakva im je svrha. Naš je jedini cilj zadovoljan gost i to za sada uspevamo ispuniti, a sve ostale spletke i ovakve gluposti želimo što dalje od nas. Danas uistinu svatko može biti novinar", piše u saopštenju ovog kluba.

Pevačica je isto objavila na svom Fejsbuk profilu i dodala:

"Pozdrav za "neki lokalni portal" koji je izmislio ovu vest!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track