LEPO SE SNAŠLA: Zmiki u žiriju Pinkovih zvezda!
Foto: Damir Dervišagić

Nagodila se s čelnicima Pinka

LEPO SE SNAŠLA: Zmiki u žiriju Pinkovih zvezda!

Stars -

Da ne bi platila kaznu od 50.000 evra zbog kršenja ugovora i bežanja s „Farme“, pevačica oberučke prihvatila učešće u muzičkom šou-programu za džabe

Vesnu Zmijanac ćemo od septembra ponovo gledati na ružičastoj televiziji, ali ne u rijalitiju, nego kao članicu žirija „Pinkovih zvezda“!Čelnici ovog muzičkog takmičenja poslednjih dana intenzivno pregovaraju s Vesnom. Kako Kurir saznaje, pevačica je pristala da besplatno preuzme ulogu sudije u muzičkom šouu ako joj Pink oprosti kaznu od 50.000 evra!- S Vesnom smo tek nedavno počeli da govorimo na tu temu i skoro da je postignut konačan dogovor. Što se plaćanja tiče, Vesna neće imati honorar jer smo se dogovorili da joj se otpiše dug od pet miliona dinara koji ima prema Pinku zbog napuštanja rijalitija „Farma 6“ - rekao je sagovornik Kurira iz produkcije „Pinkovih zvezda“.Prema rečima našeg izvora, producenti su se dosetili da pozovu Zmijančevu zbog toga što će sasvim sigurno u žiriju biti i Zorica Brunclik, a opšte je poznato da njih dve imaju specifične odnose.- Pošto njih dve nisu pričale nekoliko decenija zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji se od Vesne razveo zbog Zorice, mislimo da bi to bio pravi šou da ih imamo obe u žiriju. Pa zamislite Zmiki i Brunclikovu na istom mestu u isto vreme! - kaže naš sagovornik.Ni Vesna i Zorica tokom jučerašnjeg dana nisu bile dostupne za komentar povodom naših saznanja.

KoleginiceDRAGANA SIGURNA, SEKA ODBILA POZIVU sledećoj sezoni žiri „Pinkovih zvezda“, u čijem sastavu su bili Ceca, Bora Čorba, Marina Tucaković, Haris Džinović i Miroslav Ilić, biće kompletno zamenjen.Prvo veliko pojačanje je Dragana Mirković, koja je u junu potvrdila svoje učešće. I Seki Aleksić su bili ponuđeni odlični uslovi za mesto u žiriju Pinkovih zvezda, ali ona je ipak zbog trudnoće morala da ih odbije. Priča se da će umesto Harisa Džinovića u žiriju biti pop pevač Željko Samardžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track