NAPUSTILA VILU NA DEDINJU: Cecina ćerka živi sa drugaricama!
Foto: Dragan Kadić

Svoj čovek

NAPUSTILA VILU NA DEDINJU: Cecina ćerka živi sa drugaricama!

Stars -

Naslednica folk dive promenila život posle punoletstva: preselila se kod najbolje drugarice, planira da pokrene biznis i da se uda

Veljko je sa Cecom išao na njen nastup u Budvu, a bio je i u Guči s mamom. Anastasiju sa Svetlanom nismo videli odavno, a izgleda da je razlog vrlo jednostavan: naslednica folk žive počela je samostalan život!Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, Anastasija Ražnatović već dva meseca živi kod najbolje drugarice Isidore.Žive bez roditelja- Cecina ćerka se sa Isidorom i njenom sestrom druži od detinjstva, nerazdvojne su. Sad su zajedno bile u Budvi na letovanju. Njih dve imaju svoj stan, žive bez roditelja i upravo su one nagovorile Anastasiju da pređe kod njih. Ona je maltene odmah pristala i preselila se. Kući kod mame ide skoro svakodnevno, bude nekoliko sati, ali više ne spava u vili na Dedinju - tvrdi sagovornik Kurira.Prema njegovim rečima, ovo je bio očekivan korak mlade Ražnatovićke.U planu i privatan biznis- Anastasija planira da uskoro pokrene privatni biznis. Koliko znam, to će biti nešto u vezi s modom - kaže naš izvor.Donedavno se šuškalo i o Anastasijinom venčanju. I Svetlana Ražnatović je između redova nagovestila da bi njena ćerka uskoro mogla postati gospođa.- Mlada je još za udaju, ali ako je to ispunjava i čini srećnom, neka to i uradi - rekla je Ceca za Star.

VELJKO PIČI U NOVIM KOLIMA!Veljko Ražnatović je dobio novi automobil, koji je pre dva dana prvi put provozao po gradu. Snimak vožnje objavio je na internetu a ono što je svima upalo u oči je prebrza vožnja!Veljka je s mesta suvozača snimao njegov ujak Milan Marinković. Mladi Ražnatović je na snimku odlično raspoložen, pokazuje dva prsta, gazi po gasu i sluša stranu muziku. Ni on ni ujak nisu vezali pojas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track