UŽIVA ZA DVOJE: Šta piju trudnice? Čaj pored bazena
Foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Hepija na odmoru

UŽIVA ZA DVOJE: Šta piju trudnice? Čaj pored bazena

Stars -

Jelena Petković je, nakon saznanja da je u drugom stanju, prestala da konzumira gazirane sokove, a na moru se krije od sunca

Voditeljka „Parova“ Jelena Petković pre dve nedelje saznala je lepe vesti - da je trudna i da će on i verenik Nikola postati roditelji za osam meseci. Srećna Jeca se odmah bacila na zdrav život, pa pije samo mleko i čaj i jede voće.

Voditeljka je trenutno u Herceg Novom bez verenika, a društvo joj pravi najbolji prijatelj i frizer, koji svojoj drugarici ugađa u svakom smislu, pa je čak i češkao po kosi. Petkovićeva se celo popodne odmarala na ležaljci u hladu, nije plivala u bazenu, samo se rashladila do pojasa. Ili joj je neko rekao da ne bi valjalo da pliva trudna, ili joj je to dosadilo pošto je na moru već mesec dana.

Letnje ludorije... Jeleni društvo na moru pravi najbolji drug
Letnje ludorije... Jeleni društvo na moru pravi najbolji drug

Jelena u Crnoj Gori snima priloge za emisiju s poznatim ličnostima, a koja će se emitovati od jeseni na televiziji Hepi, pa smo je uhvatili u retkim trenucima odmora, prišli joj i čestitali na trudnoći.- Hvala vam puno! Srećne vesti sam htela da objavim tek za dva meseca, ali od vas kolega ništa ne mogu da sakrijem - rekla nam je Petkovićeva, koja je novost otkrila u novom broju magazina Stori.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track