(FOTO) UŽAS NA KONCERTU PETRA GRAŠA: Pijan autom uleteo u publiku i napravio masakr
Foto: Hrvoslav Pavlovic 24 Sata I Nebojša Mandić

Tisno

(FOTO) UŽAS NA KONCERTU PETRA GRAŠA: Pijan autom uleteo u publiku i napravio masakr

Stars -

Tokom koncerta Petra Graše na Tisnom, nekoliko desetina metara od bine dogodila se saobraćajna nesreća a automobil je uleteo u publiku.

Uviđaj je trajao do jutra a iz Policijske uprave Šibensko-kninskog okruga kažu da je postupak i dalje u toku.

"Noćas 11 minuta iza ponoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom 36-godišnjak je pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod uticajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sedila na zidu. Oboje su zbrinute u Opštoj bolnici Šibenik", rekli su jutros u policiji.

Foto: Hrvoje Pavić/24sata.hr
Foto: Hrvoje Pavić/24sata.hr

Kompletnog izveštaj o ovoj nesreći nema jer policijska istraga još uvek traje. Naime, da bi se uzeo iskaz od vozača on se najpre mora otrezniti. Zato je do jutra zadržan u policijskoj stanici.

"Postupanje je u toku. Protiv vozača sledi kaznena prijava, a kako će kazneno delo biti okarakterisano i hoće li biti predan zatvorkom čuvaru ili pušten zavisi o rezultatima koje ćemo dobiti", rekla je policajka Sanja Baljkas koja obavlja dužnost potparolka PU Šibensko-kninske.

Foto: Hrvoje Pavić/24sata.hr
Foto: Hrvoje Pavić/24sata.hr

Povodom ovog događaja na društvenim mrežama se oglasio i Petar, koji je izrazio žaljene i apelovao na vozače da vode računa u saobraćaju.

Petar Grašo je koncert u Tisnom trebao održati još 10. avgusta nakon Međunarodne trke magaraca, no trku je prekinula kiša i nastup je odložen. Kako Tišnjani nisu imali drugih slobodnih termina za nastup, u nedelju su zakazali dva koncerta, Đanija Stipaničeva koji je nastupao sa sopranistkinjom Nerom Gojanović i pijanistkinjom Gordanom Pavić, a nakon njega i Petra Graše s bendom. Za razliku od većine publike, Grašo je s visine pozornice video nesreću. Otpevao je još par pesama i prekinuo koncert. Koncertima Petra Graše u Tisnom izgleda nije suđeno da uspe.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track