(FOTO) SONJA IZ VIDIMO SE U ČITULJI: Bila je opasna devojka, danas je žena fudbalera i izgleda ovako
Foto: Printskrin

Potpuna promena

(FOTO) SONJA IZ VIDIMO SE U ČITULJI: Bila je opasna devojka, danas je žena fudbalera i izgleda ovako

Stars -

Sonja Lazetić danas uživa u sigurnoj porodičnoj luci sa bivšim fudbalerom Nikolom Lazetićem. Međutm, njen život nije oduvek bio tako miran.

Sonja je poznata po "ulozi" u filmu o kriminalcima u Srbiji koji su vladali podzemljem 90-ih godina, poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

Tada 15-godišnja Sonja je imala veoma provokativan izgled, ali i ponašanje netipično za jednu tinejdžerku. Pričala je o životu na visokoj nozi i tome kako želi da postane poznati fotomodel.

"Hoću da budem fotomodel. Svi se pojave na pet minuta i opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Hoću da me uvek svi viđaju i znaju", unela se Sonja u priču.

Inače, Sonja iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, ubijenim pre nekoliko godina na Avali, ima dve ćerke i sina.

Takođe je dospela i u novinske stupce kada je 2001. godine sa Elenom Karić osuđena na osam meseci zatvora, uslovno dve godine, zbog posedovanja veće količine oružja velikog kalibra.

Danas se bavi ugostiteljstvom. Podsetite kako je izgledala i na koji način je pričala u videu od 5:07.

A danas izgleda ovako:

U braku sa Nikolom uživa maksimalno.

KAKO IZGLEDA I ŠTA SADA RADI ČOVEK KOJI JE NAPRAVIO OVAJ DOKUMENTARNI FILM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track