OVO JE ČOVEK KOJI JE POKOSIO ŽENE NA GRAŠOVOM KONCERTU Pijani kuvar se i ranije bahatio
Foto: Fejsbuk

Bio u alkoholisanom stanju

OVO JE ČOVEK KOJI JE POKOSIO ŽENE NA GRAŠOVOM KONCERTU Pijani kuvar se i ranije bahatio

Stars -

Marko Barić, koji je bio u alkoholisanom stanju, kolima je uleteo među publiku na koncertu Petra Graše u nedelju u Tisnom.

Tom prilikom povredio je dve žene – jednu lakše, dok je drugoj, Aniti Lauri Korajliiji, profesorki na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, na mestu otkinuo nogu.

Iz šibeničke bolnice javili su da joj je stanje sada stabilno.

Svedoci su rekli kako Barić nakon nesreće nije ni izašao iz automobila, i dok jedni govore kako je bio u šoku, drugi očevici rekli su kako se malo odvezao u rikverc, što ukazuje na to da je hteo da pobegne.

Čitavo mesto je u šoku, muzika u kafićima je tiha i svi prate vesti o povređenoj ženi.

Stanovnici osuđuju Marka što je pod dejstvom alkohola se u kola, ali krive i organizatore i policiju jer nisu zatvorili put koji vodi do mesta gde je bio koncert.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Iako su iz opštine rekli kako to nije bilo moguće, meštani krive policiju što Beriću već godinama gledaju kroz prste jer vozi bez vozačke dozvole.

"Godinama se tako vozi po Tisnome, ali niko ništa ne radi. Pre deset godina zabio se u ogradu opštine i odvalio komad zida", rekao je jedan meštanin, a tako misle i još neki iz Tisnog.

"Na nekoliko trenutaka izgledalo je kao onaj užas u Nici, kad se terorista kamionom zabio u publiku. Stravično", rekao je svedok nesreće.

U policiji kažu kako su protiv Berića podneli prijavu, ali da istražni sudija mora da odluči o pritvoru.

"Samo ja sam mu napisao barem 40 prijava zbog vožnje bez vozačke, ali on uvek nastavlja da vozi", rekao lokalni policajac.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track