OČEKUJE SE PRAVI BUM: Prijovićka i Filip ulaze na Farmu!
Foto: Damir Dervišagić

Da li će kao par opstati pred kamerama

OČEKUJE SE PRAVI BUM: Prijovićka i Filip ulaze na Farmu!

Stars -

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na jesen ulaze na Farmu! Pevačica i sportski menadžer već devet meseci privlače veliku pažnju javnosti, pa je čelni čovek Pinka Željko Mitrović poželeo da se baš oni usele na seosko imanje.

I za to nije žalio para! Folkerki i Breninom pastorku je ponudio ubedljivo najveći honorar - svakome po 10.000 evra da samo nedelju dana provedu u rijalitiju!- Znam da su im ponudili dosta para, a oni još nisu rekli ni da, ali ni ne! Iako im je život konstantno pod lupom javnosti i njihova veza svakodnevno puni novinske stupce, Prija i Filip za sada ne žele 24 sata da provode ispred kamera, ali ko zna, možda na kraju i pristanu - priča izvor blizak paru i dodaje:

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

- Željko želi da napravi pravi bum s narednom Farmom, zvao je najpoznatije zvezde jer će imati konkurenciju u „Parovima“, koji će takođe na jesen krenuti na Hepiju. Njegova ideja je bila da oni uđu u rijaliti bar na nedelju dana, jer zbog poslovnih obaveza verovatno ne bi mogli duže.

Ako pristanu, među njihovim cimerima trebalo bi da bude Nenad Marinković Gastoz, kome su još pre dve nedelje ponudili da postane VIP seljak, kao i baka dvostruke pobednice Farme Jelene Golubović, Caka koja je nedavno napunila 93 godine, ali i najveće svađalice iz prethodnih sezona Zorica Marković i Lepi Mića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track