Ana Nikolić: Posle venčanja na redu je beba
Foto: Marko Sovilj

Tajno krunisanje skrivene ljubavi

Ana Nikolić: Posle venčanja na redu je beba

Stars -

Pop pevačica Ana Nikolić maštala je o partneru s kojim će podeliti srećne životne trenutke, a želje su joj se ostvarile kada je otpočela vezu s muzičarem i producentom Stefanom Đurićem Rastom za koga se udala 28. jula.

Iznenadno venčanje pop pevačice Ane Nikolić (37) i njenog dečka, muzičara Stefana Đurića Raste (26), prilično je šokiralo javnost, piše Story. Pošto njih dvoje nikada nisu zvanično potvrdili vezu, fotografije koje su objavljene u četvrtak, 28. jula, snimljene ispred opštine Voždovac, obišle su region izazvavši reakcije poštovalaca njihove muzike. Supružnici su se venčali u tajnosti, ali ipak su poštovali neke tradicionalne običaje.

Razmenili su burme, a mlada je nosila belu izazovnu venčanicu dok je mladoženja bio u tamnom elegantnom odelu. Njih dvoje prepoznatljivi su po specifičnom stilu odevanja, od koga nisu odustali ni na venčanju: Anina haljina istakla je njene seksi obline dok je Rasta eleganciju odela ublažio belim patikama. Ubrzo nakon vesti o venčanju, mediji su objavili kako su Ana i njen izabranik na brzinu razmenili bračne zavete jer su saznali da očekuju prinovu. U nekim spekulacijama pominje se da je Ana u trećem mesecu trudnoće. Harizmatična pevačica oduvek je govorila da joj nije važna glamurozna svadbena ceremonija, već isključivo iskren odnos s partnerom i kako joj je najveća želja da postane majka."Osećam da sam spremna za majčinstvo. Volela bih da se što pre ostvarim u toj ulozi i to mi je važnije od čina venčanja i same svadbe. Nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, i mada ne mislim da taj čin nešto menja, smatram da je važno to učiniti iz ljubavi i onda kada si svestan s kim to želiš da uradiš. Kad doneseš takvu odluku, važno je da je to jednom, zauvek i da je ono pravo", pričala je Ana svojevremeno, objasnivši da joj je godinama karijera bila na prvom mestu. Svega nekoliko sati posle tajnog venčanja ona je otputovala sa suprugom na Hrvatsko primorje gde su imali ugovoren nastup, posle koga su nastavili u Split, pa su mnogi komentarisali da je par odlučio da što pre oseti čari medenog meseca u morskom ambijentu.

Ana Nikolić, sada gospođa Đurić, bila je uvek otvorena i iskrena u medijima, pa je tako nedavno priznala da se sa sadašnjim suprugom upoznala tako što je poželela da promeni muzički pravac i bratu Marku rekla da tokom priprema njenog novog albuma angažuje Ristu, ne znajući da mu je nadimak zapravo Rasta. Ovaj poznati muzičar i producent promenio je njen muzički identitet, a sada zajedno nastupaju širom regiona. S obzirom na to da je on producirao njen album, mnogi su ih nazvali srpskim Džej Zijem i Bijonse, a činjenica da rade zajedno, mnogo znači poznatoj pevačici jer je ranije uvek morala da bira između ljubavi i posla.

"Isključivo me zanima iskren i čvrst odnos s partnerom. Ne mogu više da trošim svoju energiju na lažne ljude i iskrivljene priče i emocije. Konačno sam naučila kako da prepoznam neke stvari. Zanima me suštinska, prava emocija i ništa sem toga. A danas je to kao da tražite iglu u plastu sena. Svi se nešto lažno predstavljaju i boje se da se otvore da ne bi bili povređeni. Tu mislim i na muškarce i na žene. Kao da niko nema hrabrosti. Previše je maski, gardova i ručnih kočnica. Ja nemam ručnu kočnicu. Kada je reč o emocijama, kod mene postoji samo gas. Nisam osoba koja može da radi nešto na pola. Recimo da sam u ljubavi kamikaza", pričala je Ana pre nekoliko meseci za magazin Story i ne sluteći da će vrlo brzo nakon toga upoznati čoveka svog života kome će se zakleti na večnu ljubav. Iako su Ana i Stefan imali skromno venčanje kome su prisustvovali samo njihovi kumovi, bez roditelja i porodice, pevačica planira da na jesen napravi glamurozno slavlje.

Piše: Ksenija KonićIzvor: StoryFoto: Story press, Marko Sovilj, Zorana Jevtić

Sa sajta Story.rs pročitajte i:Moderne princeze: Ovako se Ana Sević sa ćerkicom uputila na plažu (FOTO)Sva je na mamu: Ćerkica Anabele Atijas je svojim talentom zapalila društvene mreže (VIDEO)Podrška stiže i iz Amerike: Ovako Marija Karan bodri naše košarkaše (FOTO)Iva Štrljić: I septembar te nečim lepim iznenadi... (FOTO)Preplavljena emocijama zbog kojih srce ubrzano kuca: Prve reči Milice Dabović posle osvajanja bronzane medalje (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track