ABRONOŠA: Pijani Zavodnik dao Bisku 5.000 evra

Usred srede

ABRONOŠA: Pijani Zavodnik dao Bisku 5.000 evra

Stars -

Drage moje abronoše, poslednjih dana naše poznate face polako se vraćaju s godišnjih odmora, na kojima se, koliko sam načula, svašta dešavalo!

O tome ću vas detaljno izvestiti i prepričati vam sve pikanterije u nastavcima, kako ste i navikli od mene. Do tada, moramo da se osvrnemo na naše sportiste, pošto je ova nedelja bila u njihovom znaku, pa je red i da vam ponešto otkrijem o njima.Čula sam jednu zanimljivu priču koja se tiče bivšeg sportiste, kojeg ćemo zvati Bisko zbog njegovog seksualnog opredeljenja, i jednog popularnog fudbalera - Zavodnika. Njih dvojica sreli su se slučajno pre dve nedelje na jednom beogradskom splavu, gde su došli odvojeno, svako sa svojim društvom. Čim je seo u separe, Zavodnik je krenuo da se naliva alkoholom, koji mu je toliko udario u glavu da više nije znao za sebe.U takvom stanju počeo je da proziva i vređa sve oko sebe, a pošto mu je Bisko oduvek bio antipatičan, njega je posebno nagazio.

Odvaljen od alkohola, Zavodnik je došao do stola bivšeg sportiste, bacio pred njega 5.000 evra i rekao mu: „Ajde, skoči u vodu i plivaj, da vidimo da l‘ si pravi delfin.“ Situaciju, koja je bila na ivici incidenta, smirilo je Biskovo društvo koje je svog pobesnelog prijatelja izveli sa splava.

Kad se otreznio, Zavodnik je shvatio da će možda imati problem zbog toga što je provocirao Biska, pa sad pokušava preko prijatelja da mu se izvini.Naš današnji drugi junak je Debeli, koji je slavu stekao u serijama u kojima je uglavnom tumačio likove s gomilom porodičnih i poslovnih problema. E tako mu je sad i u privatnom životu. Pošto glumačkih angažmana nema, bukvalno živi na ivici egzistencije.

Na sve to Debeli ima i probleme s ćerkom. Ona je u braku sa siledžijom, koji je svakodnevno tuče, a ona neće da ga ostavi zbog dece. Pre mesec dana završila je po ko zna koji put, u Urgentnom centru. Nemoćni Debeli potpuno se povukao u sebe, retko izlazi iz kuće i više ne želi da se meša u ćerkine sukobe, pravdajući se time da je ona sama odabrala da trpi batine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track