ULAŽU PARE NA TALENTE: Marta i Mile finansiraju Grandovu zvezdicu
Foto: Maja Mojsovski Rasevic

Estradni bračni par

ULAŽU PARE NA TALENTE: Marta i Mile finansiraju Grandovu zvezdicu

Stars -

Menil Velioski, drugoplasirani u takmičenju „Neki novi klinci“, od pevačice i njenog muža dobio pesmu za koju tvrdi da će biti veliki hit

Mile Kitić i njegova žena Marta Savić uložili su novac u karijeru petnaestogodišnje „Grandove“ zvezdice Menila Velioskog.Ovaj Makedonac, koji je u takmičenju „Neki novi klinci“ zauzeo drugo mesto, svojim pevanjem oduševio je poznati estradni par, koji je rešio da mu pomogne. Kako saznajemo, Marta je bila ta koja je insistirala da ona i Mile podrže Velioskog, te mu je poklonila pesmu koju će on uskoro snimiti.Dobra duša- Marta i Mile su pratili ovo „Grandovo“ takmičenje za najmlađe. Menil ih je oduševio kako peva narodnjake. Miletov menadžer, koji poznaje i njegovog oca, spojio ih je. Pevači su mladom kolegi čestitali na uspehu i poručili da će od njih dobiti prvu pesmu. Marta je angažovala Aleksandra Kopca, koji je uradio aranžman, a ona je pisala melodiju i tekst - kaže naš izvor.

Pozvali smo Menila, koji je potvrdio naša saznanja.- Marta je odlična pevačica i dobra duša. Uvek ćemo sarađivati. Napisala mi je pravi hit. Potrudila se da tekst prilagodi mojim godinama. Pesma bi mogla da bude i za iskusnije pevače, ali uz Martinu pomoć uspeo sam da je otpevam baš onako kako treba. Aranžman je radio Kobac, onda znate kakav hit se krčka - kaže Menil i dodaje da bi rado sarađivao i sa Martinom i Miletovom ćerkom Elenom, koja je takođe na početku pevačke karijere.Duet sa Elenom- Možda Elena i ja nekad snimimo duet, nikad se ne zna - kroz smeh kaže Velioski.Zvali smo i Martu i Mileta, ali su bili nedostupni.I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track