ŠABAN ZABIO NOŽ U LEĐA SAŠI POPOVIĆU: Prešao na Pink kod Mitrovića!

Besni novi rat Pinka i Granda

ŠABAN ZABIO NOŽ U LEĐA SAŠI POPOVIĆU: Prešao na Pink kod Mitrovića!

Stars -

Šaban Šaulić je pre nekoliko dana overio ugovor sa Pinkom i Željkom Mitrovićem!

U moru promena koje su za kratko vreme zadesile muzički šou „Zvezde Granda“ (odlazak na trudničko Sanje Kužet, promena scenografije), juče se desila najmanje očekivana, a najšokantnija promena! Omiljeni član žirija Saše Popovića, kralj folka Šaban Šaulić, od ove sezone sedeće u konkurentskom žiriju u „Pinkovim zvezdama“!Zvanično saopštenje televizije Pink stiglo je u redakcije svih medija sinoć oko pola sedam.- Folk legenda Šaban Šaulić biće jedan od članova žirija u novoj sezoni „Pinkovih zvezda“. On je nedavno potpisao ugovor za treću sezonu ovog talent-takmičenja. Vidno raspoložen, Šaban je danas imao još jedan u nizu radnih sastanaka s vlasnicima najmoćnije regionalne televizije - stoji u saopštenju TV Pink.Najbolje mestoNakon ovog zvaničnog saopštenja oglasio se i preletač Šaban Šaulić.- U godini kad slavim pola veka muzičkog stvaralaštva i 65. rođendan, pravo je vreme da se donesu i neke druge velike odluke. Radujem se saradnji s produkcijskim timom Pinka i druženju s kolegama iz zaista sjajnog i stručnog žirija. Bolje mesto za podstrek mladim nadama ne postoji od najveće medijske imperije na Balkanu i srećan sam što ćemo baš sada udružiti snage na jednom ovako sjajnom projektu - izjavio je kralj folka i zahvalio na saradnji ekipi s kojom je dosad radio.Izigrao ih sveAli ta ekipa s kojom je radio juče je bila zatečena kad smo ih pozvali i tražili komentar povodom Šabanovog odlaska na Pink.- To nije istina! Pre dva dana sam sedeo sa Šabanom, pričali smo i ništa mi nije spominjao. Pa valjda bi mi on to saopštio?! - bio je u čudu Žika Jakšić, glavni producent „Granda“, a kad smo mu rekli da smo dobili zvanično saopštenje s Pinka, ali i Šabanovu izjavu povodom novog angažmana kod „ružičastih“, Jakšić je maltene zanemeo.S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović bio je sve vreme nedostupan, dok se njegov pi-ar nije javljao na naše pozive. Šabanov kolega Aca Lukas bio je u šoku.- Šta kažeš? Nisam čuo to za Šabana! Nemoguće! - bilo je sve što je rekao Aca.Snežana Đurišić i Ana Bekuta nisu se javljale na telefon, dok Jelena Karleuša nije odgovorila na naše pitanje poslato putem SMS poruke.

Postupio isto kao kuma ZoricaI BRUNCLIKOVA ISPALILA SAŠUŠaban Šaulić nije prvi član žirija „Zvezda Granda“ koji je napustio Sašu Popovića. To je u junu prošle godine uradila Zorica Brunclik, koja se nije slagala s novim pravilima koje im je saopštio direktor. Zorica nije želela da komentariše stajling i frizure pevača, što je od ove sezone u „Zvezdama Granda“ postala obaveza.

DO ZDRAVLJA BEZ LEKOVA

DANAS UZ KURIR: Poklon dodatak Lekovito biljeNajbolji vodič za lečenje uz pomoć prirode!U poklon dodatku koji dobijate danas uz Kurir otkrićete kako da iskoristite biljke koje svakodnevno konzumirate da biste rešili neke od najčešćih zdravstvenih problema. Naći ćete informacije na šta konkretno utiče nana i kako da je pripremate da bi bila delotvorna, kako da regulišete nivo holesterola i šećera u krvi uz pomoć jabuke ili kako da pripremite cveklu da biste se u kratkom roku rešili anemije. Poboljšate svoje zdravlje uz pomoć lekovitog bilja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track