ŠTA ĆE MU REĆI VERENICA?! Verenik Jelene Rozge kaže da nikad ne bi odoleo - SEVERINI!
Foto: Instagram

NEOPROSTIVO

ŠTA ĆE MU REĆI VERENICA?! Verenik Jelene Rozge kaže da nikad ne bi odoleo - SEVERINI!

Stars -

Momci iz 2Cellos otkrivaju tajnu svoje neodoljivosti, kako njihove devojke reaguju na činjenicu da je toliko devojaka zaljubljeno u njih i još mnogo, mnogo toga. Između ostalog i kojim svetskim zvezdama ne bi odoleli!

Sa članovima grupe 2 Cellos Story.rs je razgovarao povodom koncerta koji će Stjepan Hauser i Luka Šulić održati u Beogradu u martu 2017. godine, ali kada su u pitanju ova dvojica neodoljivih momaka - razgovor je morao poteći u smeru ljubavi i rastuće armije njihovih ženskih fanova. Na pitanje ima li više ili manje ženskih fanova otkad je u ljubavi s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser otkrio je da ih je više.Evo kako on to objašnjava:"Ženama se više sviđaju muškarci koje ne mogu da imaju jer, ako si im dostupan, nisi zanimljiv!"

On je otkrio da se ne bori protiv nastrljivih obožavateljki, ali i on i Luka priznaju da s devojakama koje su malo napadnije "igraju žmurke". Iako su, nakon pojave dua 2 Cellos, rokeri s električnim gitarama postali prošlost i sve je veći broj devojaka koje su zaljubljene u ovu dvojicu momaka sa čelom, njihova srca pripadaju njihovim devojkama - i Stjepan Hauser i Luka Šulić su u dugim i srećnim vezama. Dobro je poznato da se Hauser verio s hrvatskom pevačicom Jelenom Rozgom, pa su ga novinari pitali može li momcima da preporuči recept za osvajanje srca jedne od najlepših žena na Balkanu."Samo me pogledajte i sve će vam biti jasno", našalio se Hauser.Oni su otkrili da njihovima devojakama ne smeta pažnja desetina hiljada devojaka ni to što veći deo njihove publike čine pripadnice nežnijeg pola.

"Cure su mazohistkinje", dodaje Stjepan u šali.Članovi grupe 2Cellos su, bez sumnje, svetske zvezde. Zahvaljujući nastupima u najvećim arenama širom sveta imali su priliku da upoznaju najveće svetske zvezde, pa nas je zanimalo ko je ostavio najjači utisak."Jelena Rozga", bocnuo je Luka svog kolegu, ali je Stjepan nastavio u ozbiljnom tonu."Teško je izdvojiti... Svi su oni na svoj način posebni i jedinstveni", zaključio je Hauser.Međutim, novinare je zanimalo da li im je nekada nakon koncerta prišla neka svetska lepotica kojoj nikad ne bi odoleli."Jelena Rozga", ponovo se našalio Luka, a Stjepan nam je odgovorio - Severina.Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:I ONI PONEKAD POCRVENE: 10 najčuvenijih laži koje smo čuli od poznatihĆERKA ŽELjKA MITROVIĆA SAMA GRADI USPEH: To što sam Željkova ćerka neće uticati na moju karijeruZbog deteta je žrtvovala karijeru, a sada je spremna za nove pobede: Nakon duge pauze Olja Karleuša izgleda bolje nego ikad (FOTO)JOŠ JEDAN ZGODNI GLUMAC STAO NA LUDI KAMEN: Zvezde filma Montevideo, Bog te video zaista imaju sreće u ljubavi! (FOTO, VIDEO)ON JE NjEN ANĐEO ČUVAR: Seka Aleksić danas slavi 6 godina ljubavi, a njenu poruku će Veljko pamtiti zauvek (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track