KURIR TV

KURIR ODVEO MARKA BULATA NA NARKO-TEST Nisu mi pronađeni tragovi kokaina i marihuane! Evo i nalaz!

Stars -

Folker koji je u centru pažnje zbog afere „kokain“ pristao na analizu na narkotike. U urinu mu nisu pronađeni tragovi kokaina, ali ni amfetamina, metadona, ekstazija...

Marko Bulat je kao papagaj ponavljao da se ne drogira i da mu je nameštena afera u kojoj je njegova žena Marija uhapšena s kokainom. Zato je ekipa Kurira odvela folkera da se testira na drogu u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj.

Crno na belo... Rezultati analize
Crno na belo... Rezultati analize

Tamo je uradio niz analiza, a rezultati su pokazali da se ne drogira. U urinu mu nisu pronađeni tragovi kokaina, ali ni amfetamina, metadona, ekstazija, opijata, čak ni marihuane.Međutim, na nešto je bio pozitivan - na benzodijazepine jer je, kako nam je rekao, pre testiranja popio „bensedin“.- Danima proživljavam golgotu zbog lažnih optužbi da se supruga i ja drogiramo i da smo naručivali narkotike. Marija je otišla s ćerkom van grada, a ja sam sa zadovoljstvom došao da se testiram. Ali to ne znači da je moja supruga to izbegla. Za pet dana se vraća u Beograd i dovešću i nju da se testira. Ovo je veliki stres za nas, posebno za ćerku moje žene, koja ide u treći razred osnovne škole. Dete nije dužno da prolazi kroz pakao zbog laži - jada se Bulat.

Kako bi dokazao da nikad u životu nije koristio drogu, Marko najavljuje da će se i na sudskoj medicini testirati preko uzorka kose.- Uradiću test koji će dokazati da nikad u životu nijednu vrstu droge nisam probao. Čuo sam da je neko dobio 30.000 evra da mi spakuje ovu aferu. Verujte da mi je muka da više o tome pričam. Hoću da se posvetim predstojećem koncertu u Areni, gde ću pevati u čast velike muzičke legende Tome Zdravkovića. Objaviću i pesmu „Marija“, koju sam posvetio supruzi u znak podrške - završava Bulat.

Direktorka bolniceBRAVO, MARKO!Direktorka bolnice u Drajzerovoj Mira Kovačević bila je prisutna tokom testiranja.- Marko je jedna od retkih javnih ličnosti koje se rado odazivaju na testiranje na narkotike. Test je pokazao da nije detektovano prisustvo narkotika i ja mu čestitam na tome - rekla je direktorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja