Zvezde se otimaju o iste frajere!

One su htele njih

Zvezde se otimaju o iste frajere!

Stars -
Isti manekeni prodefilovali kroz spotove najvećih zvezda - Cece, JK, Seke, Brene...

Dajte nove face.Jedan maneken može da se pojavi u više spotova, a da to prođe potpuno nezapaženo. Osim ako to nisu spotovi Jelene Karleuše, Cece Ražnatović, Lepe Brene, Seke Aleksić i Radojke Adžić. E, onda se to „otimanje“ primeti. Još kako. Kurir je juče pisao o manekenu Bojanu Karašu, koji se posle sedam godina, koliko je prošlo od njegovog pojavljivanja u spotu Seke Aleksić („Baš mi se sviđa tvoja devojka“) našao u ulozi Cecinog partnera u spotu „Rasulo“. A sad sledi mala rekapitulacija, da vidimo koji su to zgodni frajeri glumili u više spotova poznatih estradnih zvezda...JK, Brena: Hose Luis Tito KentaurZgodni tamnoputi maneken Hose Luis Tito prvi put se kod nas pojavio u reklamnom spotu Jelene Karleuše koji je snimila pred koncert u Beogradskoj areni u maju 2010. Hose je tada bio kostimiran kao Kentaur, po čemu je ostao veoma zapažen. E, posle više od godinu dana Brena ga je angažovala u spotu „Metak s posvetom“, u kojem mu se bacila u zagrljaj, dok je u ekranizaciji pesme „Uradi to“ igrao i pokazivao svoje nabildovano telo. Na sebi je imao samo gaćice.

JK, Tijana: Ognjen Ivanović Veliki bataOgnjen Ivanović se u spotu Jelene Karleuše za pesmu „Upravo ostavljena“ probio u estradne vode, a odmah posle tog angažmana učestvovao je i u spotu Tijane Dapčević „Rođen da budeš moj“. Rođeni je brat Ivana Ivanovića.

Seka, Anabela: Mladen Radulović Bivši dečkoMladen Radulović pojavio se u spotu Seke Aleksić za pesmu „Boli stara ljubav“ 2009., dok je s pevačicom bio u ljubavnoj vezi. Već 2010. Mladen se ponovo zaljubio u pevačicu - Anabelu Bukvu (za vreme njihovog učešća u „VIP Velikom bratu“) i u njenom spotu za singl „Žena ratnik“ pokazao je svoje mišiće.

Seka, JK, Radojka: Mladen Radulović Divin anđeoVasu je ispromovisala Seka Aleksić, sa kojom je snimio set provokativnih fotografija za britanski magazin Rifreš 2009. Posle saradnje s njom, 15. maja 2010. pojavio se na bini sa JK na njenom koncertu u Areni. „Hvala mnogo Seki na promociji, ali idemo dalje. Ako su me dosad doživljavali i prepoznavali kao Sekinog manekena, ne bih imao ništa protiv da me u budućnosti oslovljavaju sa ‘Divin anđeo’“ - kazao je Vasa, aludirajući na to što je na koncertu JK bio kostimiran kao anđeo. Vasu je angažovala i Radojka Adžić u spotu za pesmu „Mami, mami“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja