Najnovije vesti

(FOTO) VLADO, PA ZAR JE DO TOGA DOŠLO? Voditelj traži devojku putem sajta za upoznavanje!
Foto: Dragan Kadić

Usamljen

(FOTO) VLADO, PA ZAR JE DO TOGA DOŠLO? Voditelj traži devojku putem sajta za upoznavanje!

Stars

Vladimir Stanojević, nekadašnji voditelj TV "Pink", pre skoro pola godine promenio je život iz korena odselivši se u Las Vegas, gde radi kao menadžer u jednom poznatom hotelu.

Iako po njegovim fotografijama može da se nasluti da na drugom kontinentu živi život iz snova, izgleda mu ne cvetaju ruže baš na svakom polju.

S obzirom na to da se nalazi u zemlji u kojoj nije poznato lice i da ga devojke ne saleću na svakom koraku, Stanojević je rešio da napravi profil na Tinderu - društvenoj mreži za upoznavanje. U prilog ovoj priči govori i fotografija sa njegovog profila do koje smo došli.

Anonimna devojka, koja trenutno boravi u gradu zabave i kockanja, poslala je ovu fotku našoj redakciji, a na kojoj se lepo vidi da je od nje udaljen samo dve milje. Jasno je da je reč upravo o bivšem zaštitnom licu ružičaste televizije.

"Vladimiru se veoma dopada život u Las Vegasu, ali kako je tamo i dalje novajlija, tamo nema mnogo prijatelja. Iz tog razloga rešio je da putem interneta upozna neke nove zanimljive ljude, ali i da nađe novu devojku. On je mislio da će se devojke za njega lepiti kao od šale kao ranije, međutim, tamošnje devojke ne znaju ko je on, pa je navala izostala. Ova društvena mreža mu se učinila kao pravo mesto da upeca neku novu cicu, a kako bi im privukao pažnu, stavio je printskrin koji prikazuje njega kao voditelja", ispričao nam u je u poverenju izvor blizak Vladimiru.

Koliko su mu ova uloga i karakterističan osmeh pomogli da smuva neku cicu, ostaje nepoznanica, ali verujemo da nije ostao kratkih rukava.

Dok mnoge naše javne ličnosti komentarišu da je Vladimir promenio boravište kako bi izbegao zatorsku kaznu zbog navodnog prebijanja bivše verenice, fitnes instruktorke Ana Marije Žujović, on u Americi uživa za sve pare. Odlazi u elitne restorane i klubove, kao i u ekskluzivne kockarnice, a tokom dana često surfuje i vozi skuter na vodi.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...