Najnovije vesti

KNJIGA KOJA ĆE RASKRINKATI ESTRADU: Ilićeva ljubavnica otkriva tajne od kojih će Miroslav zanemeti
Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

Dok čeka novi datum za ročište

KNJIGA KOJA ĆE RASKRINKATI ESTRADU: Ilićeva ljubavnica otkriva tajne od kojih će Miroslav zanemeti

Stars

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, koji ni posle tri decenije ne želi da prizna da s njom ima sina počela je da piše autobiografiju, u kojoj će otkriti tajne mnogih estradnih zvezda, kao i sve o Slavuju iz Mrčajevaca.

"Napisala sam sve što sam ikada imala da kažem o mojoj vezi sa Miroslavom, a detalji koje će on saznati su uobičajene ženske tajne koje muškarci teško mogu da shvate. Možda ću da podstaknem prvenstveno Miroslava a samim tim i sve njemu slične na jedno konstruktivnije i svakako drugačije razmišljanje", poručila je Antonovićeva.

"Godine su mi bile potrebne da se odlučim da spojim sve lepe i ružne fragmente mog života u jednu jedinstvenu celinu. Mislim da se svako može malčice pronaći u bar nekoj od mnogobrojnih sekvenci mog veoma turbulentnog života", bila je tajanstvena Mirjana.

Mirjana Antonović i njen sin Devin neće odustati od toga da dokažu da je folk zvezda Miroslav Ilić Devinov biološki otac i nastavljaju svoju borbu. Trebalo je da se 5. septembra pojave na sudu na ročištu, ali je ono odloženo. Datum novog ročišta još nije određen, iako je Antonićeva već kupila avionsku kartu.

"Ročište koje je bilo zakazano 5. septembra je odloženo do daljnjeg. Kupila sam kartu za pomenuti datum i čekam da je promenim u sledeći koji mi budu javili", rekla je Antonovićeva.

"Devin je svoju želju za upoznavanjem oca više preokrenuo u borbu za zakon kojim želi da pomogne drugoj deci koja sa svojim majkama imaju slične probleme i gotovo nikakvu zakonsku regulativu. Trenutno radi kao doktor u jednoj od najprestižnijih američkih klinika", ponosna je na svog sina Mirjana.

Foto Privatna arhiva
Foto Privatna arhiva

Podsetimo, pevač Miroslav Ilić jasno je stavio do znanja da ne želi da se podvrgne DNK ispitivanju da bi se utvrdilo da li je on zapravo otac Devina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...