ŠABAN ŠAULIĆ O SINU MIHAJLU: Samo još da oženim ovog mog magarca!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Šaulić proslavio rođenje unuke Eme

ŠABAN ŠAULIĆ O SINU MIHAJLU: Samo još da oženim ovog mog magarca!

Stars -

Pevalo se, igralo, pilo, a kad se Snežana Đurišić latila mikrofona, nastao je pravi haos

Šaban Šaulić je pre dve večeri priredio proslavu povodom rođenja unuke Eme.

Pevač je sa suprugom Gordanom, čim je saznao da se njegova ćerka Ilda porodila, pozvao goste i organizovao zabavu na kojoj se lumpovalo do ranih jutarnjih sati. U Eminu čast s porodicom Šaulić nazdravili su Aca Lukas i njegova žena Sonja, Ildina kuma Dajana Jakšić, Snežana Đurišić i drugi.

Pevalo se, igralo, pilo, a kad se Snežana Đurišić latila mikrofona, nastao je pravi haos. Šaban i Ildin suprug Goran su novopečenu mamu u više navrata zvali telefonom i puštali joj pesme kako bi joj preneli delić atmosfere.Šaban kaže da je presrećan zbog unuke, te da sada priželjkuje da njegov sin Mihajlo osnuje porodicu.- Ostvario mi se san. Porodila se moja Ilda, mojoj sreći nema kraja. Još samo da oženim ovog mog magarca i ja ću biti najradosniji čovek na svetu. Ništa mi više ne treba.

Bio sam u porodilištu i sve je u najboljem redu. Goca se mnogo potresla zbog porođaja, ja sam bio na pecanju pa sam zbog vesti odmah došao u Beograd - kaže ponosni deda.Podsetimo, Ilda Šaulić porodila se pre dva dana. Njen suprug Goran, majka i brat sve vreme su bili ispred sale.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track