Arena – najveća kafana u Evropi
Foto: Melos Estrada

Arena – najveća kafana u Evropi

Stars -

Muzičko scenski spektakl kojim će biti obeleženo 25 godina otkako nas je napustio Toma Zdravković uveliko je u pripremi, a da su organizatori ozbiljni u nameri da sve posetioce prebace u Skadarliju iz vremena kada je živeo i stvarao legendarni boem, uverili smo se uvidom u plan scenografije.

Na modelu do koga smo došli prikazana je scena kakva će se 28. septembra naći u „Kombank Areni“ i na kojoj će 30 zvezda iz regiona izvesti sve najveće neprolazne hitove slavnog umetnika. Kao što je i najavljeno, bina će biti na više nivoa ka parteru u kome će se ispred bine nalaziti publika iz VIP sektora.

Foto: Melos Estrada
Foto: Melos Estrada

Želja nam je bila da pružimo svima u dvorani jedinstven doživljaj Skadarlije iz Tominog vremena, kako pesmom tako i scenografijom. Na ovakav događaj se čekalo 25 godina i pitanje je da li će ikada u budućnosti moći da se ponovi i baš zato se trudimo da svi koji se te večeri nađu u Areni prisustvuju nečemu što će se prepričavati u godinama koje nam predstoje. Biće ovo zaista neponovljiv spektakl, nešto što se samo jednom može doživeti – rekao nam je organizator Bane Obradović, zastupnik lika i dela Tome Zdravkovića.

Kako smo uspeli da saznamo, interesovanje je ogromno ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona i kontigent karata koje se mogu naći je sve manji ali organizator, uprkos tražnji, ne namerava da otvara još jedan termin.

Foto: Melos Estrada
Foto: Melos Estrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track