CECA ZA KURIR: Pu, daleko bilo da mi ćerka bude kao Paris!
Foto: Dragan Kadić

Folk zvezda i starleta na žurki

CECA ZA KURIR: Pu, daleko bilo da mi ćerka bude kao Paris!

Stars -

Naslednica lanca hotela je poznata kao mlada bogatašica i klaberka, tako da Anastasija i ona nemaju nikakvu zajedničku crtu, kaže Ražnatovićeva za Kurir

Ceca Ražnatović, Paris Hilton i Alen Delon na žurki! Ne, to nije vic, već su balkanska folk zvezda, svetski poznata starleta i slavni glumac pozvani da se zajedno provode na jednoj privatnoj zabavi u Beogradu!Ceci je jedino „zaduženje“ bilo da se veseli, Paris da pušta muziku kao di-džej, a Alen da uruči nagrade akademcima škole za japansko tetoviranje obrva.

Samo neka dolaze zvezde- Moj prijatelj je pravio žurku zatvorenog tipa, ništa spektakularno, osim što su pozvane i svetski poznate face. Ja sam tamo pozvana privatno, u svojstvu prijatelja, ne kao neko ko treba da uveliča proslavu ili bilo šta slično. Meni je drago kad svetske face dođu u Srbiju, jer to ima veze s promocijom naše zemlje i glavnog grada - kaže Ceca za Kurir.Čini se da starleta nije ostavila poseban utisak na našu folk divu! Ceci ne prijaju komentari estradnih dušebrižnika, koji su način života holivudske bogatašice uporedili sa životom njene ćerke Anastasije.- Paris Hilton je poznata kao mlada bogatašica, klaberka, tako da Anastasija i ona nemaju nikakvu zajedničku crtu! Osim toga, Paris je dosta starija od nje - kaže Ceca.

SpavalicaNapominje da neko poput Paris njenoj ćerki ne bi mogao da bude uzor.- Njih dve apsolutno nemaju zajedničku crtu da bi moja ćerka pratila njen rad. Anastasiju bi pre zanimale Điđi Hadid ili Kajli Džener, to je njena generacija, a Paris nema nikakve veze s njom - rekla je Ceca.Holivudska starleta sletela je u Beograd noć pred žurku, zbog koje je i posetila srpsku prestonicu, a odmah s aerodroma otišla je u hotel da bi se, kako je rekla, naspavala!- Srećna sam što sam ovde. Već sutra se vraćam. Samo želim da se naspavam, a izaći ću u provod sledeći put kad dođem u Beograd - rekla nam je čim je sletela.

Šta joj se desilo?! Starleta je sve vreme ljubazna prema svimaPARIS PIJE SAMO VODU I KEZI SEIako su zaposleni u hotelu i timovi koji su zaduženi za njen boravak u Beogradu imali predrasude da je Paris razmažena bogatašica, starleta ih je razuverila.- Sve što je tražila bila je flaširana voda! Ljubazna je prema svima, samo se kezi i klima glavom, ne priča mnogo i skoro ceo dan je provela u hotelu. Jedino je tražila da je previše ne slikaju - rekao je jedan od momaka koji je bio zadužen za njenu bezbednost.

SnepčetPOHVALILA SE DA JE U BEOGRADUParis Hilton je na Snepčetu objavila snimke iz hotela i požalila se da ne može da spava, pa je isprobala zanimljive filtere s oznakom Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track