(FOTO) POBEGAO IZ SRBIJE ZBOG SUĐENJA ZA NASILJE: Pretukao devojku i sad se provodi u Americi!
Foto: Instagram Printscreen

Traga za novom ljubavlju

(FOTO) POBEGAO IZ SRBIJE ZBOG SUĐENJA ZA NASILJE: Pretukao devojku i sad se provodi u Americi!

Stars -

Skoro svakodnevno smo svedoci nasilja nad ženama, a poslednje koje se dogodilo u Kaluđerici gde je muž prebio ženu pa je i žigosao, zgrozilo je Srbiju. I žene sa srpske estrade trpele su nasilje! Jedan od brutalnijih slučajeva koji je završio i na sudu je slučaj Ane Marije Žujović koju je pretukao tadašnji verenik, Vlada Stanojević.

Naime, prošle godine je kao bomba odjeknula vest da je Vlada pretukao bivšu verenicu Anu Mariju Žujović, koja je na društvenim mrežama objavila i sliku u modricama kao dokaz.

Nakon incidenta je negirao sve ali vrlo brzo i priznao krivicu, Ana Marija je podnela tužbu a Vlada je brzo odlučio da spakuje kofere i napusti domovinu.

Otputovao je u Las Vegas gde radi kao menadžer jednog hotela i redovno izbegava sud koji uskoro treba da donese presudu oko celog slučaja.

Voditelj se brzo snašao u Americi te redovno objavljuje i fotografije na društvenim mrežama.

Kako ga tamo niko ne zna, ali ne zna ni njegovu prošlost za koju se tereti, voditelj je odlučio da se baci u potragu za devojkom. Nedavno je otvorio i profil na društvenoj mreži za upoznavanje.

Podsetimo, Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović našli su se u žiži javnosti od trenutka kada je fitnes instruktorka na društvene mreže postavila fotografiju kojom pokazuje znake nasilja.

Uz poruku "Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela", pretpostavilo se da je u njenom slučaju ona Rijana a Vlada Kris Braun, što se kasnije i dokazalo kao istinito.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Kasnije su dali iskaz u policiji, našli se i zajedno pred televizijskim kamerama, ali nikada više se nisu pomirili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track