OPLJAČKAN BIVŠI MUŽ MIRE ŠKORIĆ: Lopovi mu odneli milione i nakit
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Ekskluzivno: Ugledni lekar zatekao ispreturan stan

OPLJAČKAN BIVŠI MUŽ MIRE ŠKORIĆ: Lopovi mu odneli milione i nakit

Stars -

Hirurgu i njegovoj supruzi Bojani Bajrušević pljačkaši odneli sav nakit i novac, kao i skupoceni zlatni sat koji je dobio od pevačice dok su bili u braku

Bivši muž Mire Škorić, Vasa Jeremić, nedavno je opljačkan.Kako Kurir ekskluzivno saznaje, uglednom beogradskom hirurgu i njegovoj supruzi Bojani Bajrušević lopovi su upali u stan na Vračaru i odneli sav nakit i novac. Među ukradenim dragocenostima je i zlatan sat koji je Vasa dobio od bivše žene dok su bili u braku, kao i prsten Bojanine drugarice. Vrednost ukradene robe procenjena je na oko tri miliona dinara.- Nije nam jasno kako je neko uspeo da uđe u zgradu, jer na ulazu postoji obezbeđenje. Vasa je odmah alarmirao policiju i oni rade na slučaju - priča naš dobro obavešten izvor.Jeremić je, kako saznajemo, bio očajan kad je zatekao ispreturan stan. On veruje da je to delo nekog ko je dobro upućen u funkcionisanje zgrade u vlasništvu njegove supruge Bojane.- Čoveku nije bilo dobro kad je video poluprazan stan. Šokirao se kad je shvatio da mu nije ostala nijedna dragocenost - priča izvor blizak hirurgu.

Posle njegovog ubistva optužena za šverc cigareta... Vasina žena Bojana Bajrušević bila udata za Vladu Trefa
Posle njegovog ubistva optužena za šverc cigareta... Vasina žena Bojana Bajrušević bila udata za Vladu Trefa

Inače, Vasilije se nakon razvoda od Mire Škorić oženio Bojanom Bajrušević, udovicom ubijenog Vladimira Kovačevića Trefa. Ona je bila optužena da je kao organizator kriminalne grupe krijumčarenjem cigareta od 1996. do 2001. zaradila više od 50 miliona maraka. Kad je čula da je pod istragom kao član „duvanske mafije“, sa ćerkom se sklonila u Dubai, gde ima stan. Sada postoji sumnja da je neko hteo da joj se osveti pljačkom, ali te pretpostavke nisu sigurne.- Ne možemo da govorimo o tome, ali sigurno je to uradio neko dobro upućen u plan ove zgrade. Teško je opljačkati stan u takvom naselju, cela zgrada je pokrivena kamerama i ima obezbeđenje- kaže Kurirov izvor iz istrage.U policiji su nam potvrdili da je prijavljena pljačka Jeremićevog stana, dok je njegov broj telefona poznat redakciji ostao nedostupan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track