(VIDEO) NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Ona je prva napustila takmičenje! Žiri je bodrio do kraja!
Foto: Printksin

Pinkove zvezde

(VIDEO) NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Ona je prva napustila takmičenje! Žiri je bodrio do kraja!

Stars -

Teodora Paunović (17) iz Beograda, koja se predstavila Viktorijinom pesmom "Samo teraj ti po svome" i nažalost, prva napustila takmičenje.

Dragana Mirković je već posle prvih otpevanih reči podigla svoju stolicu i dočekala takmičarku sa širokim osmehom, a onda su stolice podigle i Dara Bubamara, Zorica Brunclik i Aleksandra Radović.

"Ja mislim, mico, da je pred tobom vreme i da si ti došla ovde malo da se poigraš i da ti nama dođeš sledeće godine onako spremna. Moraš vežbati s matricom jer si se potpuno razišla s matricom. Mi smo se podigle samo da ti damo podršku da čujemo i tu drugu pesmu. Ali je očigledno da ti uživaš u onome što radiš, samo se potrudi da to što radiš kako treba", objasnila joj je blago Zorica.

Dragana se složila sa njom.

"Ona ima samo 17 godina, a ima prilično ozbiljnu boju glasa, što nije tako često sa 17 godina i meni se to dopada. Meni tu ništa nije smetalo, bil oje falšića na nekim delovima. To jeste, ona deluje lagano, ali ona nije lagana za pevanje, bar što se intonativno tiče", rekla je ona.

I Dara ju je pohvalila, dok je Aleksandra rekla da je njeno pevanje na početnom nivou i podržala je, podstaknuvši je da radi na svom glasu.

Za drugu pesmu Teodora je izabrala pesmu Olivera Mandića "Osloni se na mene".

Tokom drugog izvođenja svi osim Dragane su spustili svoje stolice, koja ju je podržala do kraja.

"Ko te je savetovao da izabereš ovu pesmu? Pesma je sjajna, ali ko te je posavetovao? Tonalitet je morao da se menja. Dosta je intonativno bilo slabo", rekla je Aleksandra, dok ju je Šaban pohvalio zbog hrabrosti.

Dragana ju je samo posavetovala da nastavi dalje da se bavi pevanjem, a Teodora je postala prva takmičarka treće sezone koja je definitivno napustila takmičenje.

Iako se hrabro držala u na bini, Teodora je u bekstejdžu pustila suze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja