(FOTO) BILA JE PLAVUŠA I POJAVILA SE U OVOM SPOTU: Da li se sećate Ene Popov iz ovog perioda?
Foto: Instagram

(FOTO) BILA JE PLAVUŠA I POJAVILA SE U OVOM SPOTU: Da li se sećate Ene Popov iz ovog perioda?

Stars -

Ena Popov je u više navrata pokazala da se savršeno snalazi u svakoj ulozi. Ipak mnogi se ne sećaju njenih početaka, piše Story. rs

Iščekujući prinovu, Ena Popov blista od sreće, te je trenutno jedna od najlepših trudnica na našoj estradi. Lepa voditeljka je poznata po različitim stilovima koji su je pratili tokom karijere, te je u svakoj situaciji izgledala prelepo. Ipak, Ena uvek pronađe vremena kako bi se posvetila svojoj porodici, a ljubav i podrška koju dobija od svog supruga Nenada i ćerkice Rije je neprocenjiva. Međutim, malo njih pamti njene početke.

Naime, Ena Popov se pojavila u spotu Amadeus benda za pesmu "Takvi kao ja" kao atraktivna plavuša. Iako nije želela previše da se eksponira, može se primetiti da je kamera obožavala lepu voditeljku još tada, jer Ena oduševljava svojom pojavom, ali i plesom.

Sa sajta Story.rs pročitajte i: On je najvažniji čovek u njenom životu: Intimna proslava Rade Manojlović je raznežila mnoge (FOTO)Čuva ga samo za sebe, ali je sa svojim fanovima ipak podelila njegovu prvu fotografiju: Ovako Jakov uživa u porodičnom domu (FOTO)Ovakav odgovor Jelena Karleuša nije očekivala: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić su ovom porukom iznenadili sve (VIDEO)Emotivna rođendanska čestitka Igora Kojića upućena poznatom tati o kojoj će mnogi još dugo pričati (VIDEO)Smele, maštovite, originalne: 5 najzanimljivijih modnih odabira na prošlogodišnjoj žurki Story Celebrities Only (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track