Sergej Ćetković nastupa i drugi put pred beogradskom publikom u Centru  "Sava" 15. oktobra
Foto: PR

Sergej Ćetković nastupa i drugi put pred beogradskom publikom u Centru "Sava" 15. oktobra

Stars -

Iako je prvobitno u planu bio samo jedan koncert, karte za njega su rasprodate u vrlo kratkom roku, pa je Sergej organizovao još jedno druženje sa poštovaocima svoje muzike.

Uzbuđen i radostan, punom parom se sprema za predstojeće nastupe. Sergej je iskoristio priliku da se još jednom zahvali svima i ponovo pozove fanove na drugi koncert koji se održava 15.10. Svakodnevne probe sa bendom su posebna radost i ispod mozete videti deo atmosfere sa probe:

- Mislio sam da ću ovoga puta završiti s jednim koncertom, ali očigledano nam je suđen i drugi. Velika mi je čast zbog toga i dugujem veliku zahvalnost svojoj publici. Jedva čekam da im se po ko zna koji put poklonim, sa repertoarom koji je sada dopunjen pesmama sa poslednjeg albuma "Moj svijet". Pevanje u Sava Centru je za mene oduvek predstavljao jedan od najvažnijih momenata karijere.

Na press konferenciji u hotelu Moskva, Sergej je, pored najave drugog koncerta, predstavio i svoj novi singl "Nek te ljubav dočeka". Uživali smo slušajući novu pesmu i gledajući novi spot.

Priznao nam je da je tekst te pesme pomalo neuobičajen za njega.

- Ova pesma je nastala na ovogodišnjem odmoru na Adi Bojani. Probudio sam se ujutru, izašao na terasu i tako se desila pesma. Ne liči na mene i čini mi se da je više za nekog ozbiljnijeg i starijeg izvođača. Ja sebe i dalje doživljavam kao nezrelog muškarca. Trudiću se da takav ostanem što duže. – ispričao nam je Sergej Ćetković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track