SLAVIO SLOBODU Muž Dijane Janković: Držali su me u podrumu na minus 15 stepeni!
Foto: Marina Lopičić

Rokvić izašao iz ćorke

SLAVIO SLOBODU Muž Dijane Janković: Držali su me u podrumu na minus 15 stepeni!

Stars -

Prekjuče po podne suprug Didi Džej pušten je iz zatvora, a uveče su zajedno izašli u klub, gde su nam ispričali svoju verziju događaja

Danijel Rokvić, suprug pop pevačice Dijane Janković (Didi Džej), proslavio je u jednom beogradskom klubu izlazak iz Centralnog zatvora, u kojem je proveo šest dana zbog napada na notarku koja nije htela da mu mimo zakona overi punomoćje.

Prošao kroz pakaoBračni par je u klub stigao oko ponoći, odlično raspoložen. Odmah su nas pozvali u svoj separe, gde su čekali prijatelje koji su polako pristizali. Danijel nam je odmah rekao da je prošao pakao prethodnih dana.- Prvo sam 20 sati bio u istrazi u jednom podrumu, u kojem je minus 15 stepeni. Bio sam bez vode, bez toaleta, bez papira, bez hrane, bez ičega! Imao sam samo jedno ćebe i smršao sam sedam kilograma! Došla je i Hitna pomoć u jednom trenutku, izvadili su mi krv, uradili analizu i rekli da ne smem biti u hladnom. Međutim, opet su me vratili u tu mračnu sobu, bez svetla.Supruga Didi nije mogla da ga posećuje prethodnih dana jer je bila svedok u istrazi.- Mislim da mi je ovo bio najteži period u životu jer sam znala da nije imao ni hranu ni vodu i da boravi u nehumanim uslovima. To znači da su mu bila uskraćena ljudska prava - rekla je Didi Džej za Kurir, dok ju je muž zaljubljeno gledao.

Zabava i za ženu- Ona je meni sve! - izjavio je pre nego što ju je poljubio.Na naše pitanje da li u klubu slave njegovu slobodu, opet je stavio suprugu u centar pažnje.- Mi više slavimo Dijanin uspeh u svetu i njenu novu pesmu. Ostanite malo s nama da je čujete, večeras će je ovde premijerno pustiti - rekao nam je suprug pevačice Didi Džej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track