ŽENI SE KAĆINA NAJVEĆA LJUBAV: Bivši farmer KUPIO BURME, a evo koliko će ga SVE KOŠTATI!
Foto: Damir Dervisagic

Svadba, svadba

ŽENI SE KAĆINA NAJVEĆA LJUBAV: Bivši farmer KUPIO BURME, a evo koliko će ga SVE KOŠTATI!

Stars -

Iako su svi verovali da će na kraju završiti sa pevačicom Katarinom Živković, maneken Bane Janković izgovoriće sudbonosno "da" svojoj verenici Mirjani Dimović.

"Kada smo pričali sa prijateljima koji su se venčali i pravili velike svadbe, svi su nam rekli da je prisutan strah da li će sve stići na vreme. Ipak, moram da priznam da mi uopšte nismo u frci, niti nas hvata panika oko toga. Toliko nisam opterećen da sam odelo ostavio za sam kraj, bukvalno će stići na dan svadbe. Boško Jakovljević je zadužen za moj stajling, a Mirjana je venčanicu kupila još pre dva meseca. Imamo oko 250 zvanica i meni je najbitnije da se taj dan svi lepo provedemo", rekao je Bane za Star.

Njegova buduća supruga jedva čeka dan kada će promeniti prezime i potpisati se kao gospođa Janković."Nemam tremu i jedva čekam taj dan. Evo baš smo izabrali burme koje su se meni mnogo dopale, a Bane se složio sa mojim izborom. Pošto ja preferiram zlato, složili smo se da nam burme budu kombinacija belog i žutog zlata. Moram da priznam da sam prstenje najduže birala od svega. Na dan svadbe imaću belu veliku venčanicu, s obzirom na to da sam u petom mesecu morala sam da biram da i lepo izgledam u njoj, ali i da mi bude udobna da me ne steže. Neću se presvlačiti, već ću ceo dan biti u venčanici", rekla je Mirjana.

Bane i Mirjana će se venčati u Crkvi Svetog Dimitrija, a zatim će se održati i gradsko venčanje u jednom poznatom restoranu na Dedinju.

Star/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track