Najnovije vesti

ESTRADA OPASNIJA OD BOJNOG POLJA: Ovo su NAJŽEŠĆE SVAĐE srpskih zvezda! I na sud
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

ESTRADA OPASNIJA OD BOJNOG POLJA: Ovo su NAJŽEŠĆE SVAĐE srpskih zvezda! I na sud

Stars

Nije tajna da je na srpskoj estradi iskreno prijateljstvo retkost, a da su svađe ono što najlakše domaćim pevačima donosi naslovne strane.

Dara Bubamara u svađi sa pola estradeKako je svojevremeno objasnila, pevačica Dara Bubamara zapravo nije ni sa kim u svađi, već je u konstantnom otporu prema svima ko je napada. Najpre, zabeležila je ozbiljnu svađu sa direktorom Granda Sašom Popovićem, nakon što je na prvom Grand festivalu, pobedio Aca Lukas.

"Kad sam donela odluku da više ne budem deo monopolističke vladavine Saše Popovića, znala sam da me čeka šikaniranje. Makar se zakačila s celim svetom, od svojih stavova neću odustati. Na sreću, suprotstavila sam se čoveku koga narod ne voli", rekla je tada Dara. Od tada, Dara i Popović su izgladili sve nesporazume, a temperamentna Novosađanka je fokus koncentracije prenela na druge kolege. Svađi sa Jelenom Karleušom ne nazire se kraj, a poslednje koleginica sa kojom se zakačila je Aleksandra Radović, sa kojom vodi ljute verbalne okršaje u žiriju "Pinkovih zvezda".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

SUJETA, INTERESI, LJUBAVNI TROUGLOVI: Ovo su najveće estradne svađe! A bili su najbolji prijatelji!

Jelena Karleuša u svađi sa drugim delom estrade

Jelena Karleuša je odlučna u stavu da nikada nije inicirala nijednu svađu sa kolegama. Od samog početka karijere osetna je netrpeljivost prema Ceci Ražnatović. Takođe, ništa manje intenzivan bio je i Karleušin sukob sa Sekom Aleksić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Tanja Savić u svađi sa Slavicom ĆukterašFinalistkinje prve sezone "Zvezda Granda" Tanja Savić i Slavica Ćukterašš bile su dobre drugarice sve dok Tanja navodno nije optužila Slavicu da je pokušala da zavede njenog tadašnjeg momka. Nakon toga, prijateljstvo je ekspresno završeno a drugarice nisu razgovarale godinama. Stvari su konačno legle kada se Tanja udala i rodila decu, otkrila je svojevremeno Slavica, koja je rešila da prijateljstvu da još jednu šansu.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Zorica Brunclik i Miloš BojanićSvađa između Zorice Brunclik i Miloša Bojanića započela je tokom učešća u rijalitiju "Farma", a epilog je dobila na sudu. Prijateljstvo bivših kolega definitivno je prekinuto onog momenta kada je Zorica pljunula u lice Milošu Bojaniću, a konkretni povod za njihov sukob u rijalitiju, nijedan gledalac nije mogao da dokuči.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Milica Todorović i Katarina Živković

Ove pevačice nekada su bile veoma bliske, čak su bile i cimerke, delile su sve, a onda su prestale da pričaju.Ni Milica ni Katarina nisu nikada govorile zbog čega su se posvađale, samo je poznato da je Todorovićeva pokupila svoje stvari i iselila se iz stane. Ipak, za razliku od drugih krahova prijateljstava na estradi, njih dve se nisu vređale niti uputile jedna drugoj teške reči u medijima.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Aca Lukas i Željko Šašić Još jedno veliko prijateljstvo puklo je zbog treće osobe – ovog puta u pitanju je žena. Naime, Aca je Željku preoteo suprugu Sonju, sada Vuksanović, sa kojom je u braku. Šašiću je ovo i dalje bolna tačka, s obzirom na to da su bili veoma bliski prijatelji. "On je sve dobio od mene. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo onu moju ženu. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina pre njega izašao na scenu. Upoznao sam ga sa Marinom i Futom, dao sam mu i mog klavijaturistu i menadžera. I zaista sam mu bio iskren kolega", rekao je nedavno Željko, koji je izgleda i dalje povređen i ne može da zaboravi.

Foto Zorana Jevtić/Marina Lopičić
Foto Zorana Jevtić/Marina Lopičić

EPK/Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...