POTRESNA ISPOVEST SRPSKE MISICE OBOLELE OD RAKA Ponekad GLUMIM da mi je dobro samo da bih ostala...
Foto: Printscreen

Vodi borbu za život

POTRESNA ISPOVEST SRPSKE MISICE OBOLELE OD RAKA Ponekad GLUMIM da mi je dobro samo da bih ostala...

Stars -

Vest koju je Dijana Milojković, nekadašnja mis Srbije, saznala prošle godine, bila je veoma loša, mnogima bi drastično izmenila život, ali ne i njoj.

Hrabra Ćupričanka, koja je 2014. godine na takmičenju ”World Next Top Model” u Bejrutu, osvojila čak dve titule, Mis Evrope i Mis sporta danas vodi veliku bitku i ne planira da iz iste izađe kao gubitnik.

Manekeneka je pre više od godinu dana saznala da boluje od karcinoma, koji je nakon par meseci i da je metastazirao u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Danas se sa rakom bori, mnogi bi rekli, kao da je u pitanju grip. Dijana ne dozvoljava da bilo šta naruši njenu pozitivnu energiju i trudi se da tokom ovog životnog perioda bude okružena ljudima koji je ispunjavaju ljubavlju i podrškom, i koji se bore sa njom.

(VIDEO) VRATILA SE STARA ZORANA: Pevačica pobedila rak a svojom energijom digla ceo studio na noge!"U maju prošle godine otkrila sam da imam karcinom materice. Od kako sam obolela, ja se sa tim nosim jako dobro. Lekari su u nekom periodu mislili da se foliram i da ja nisam toliko pozitivna kako se predstavljam i da ne shvatam to toliko olako kao što izgledam. Gledam na to kao na bilo koju drugu bolest, bez ikakve glume i foliranja", otkriva Dijana.

"U današnje vreme kada je medicina toliko napredovala, smatram da je danas bukvalno sve izlečivo. Psiha je najbitnija i zahvaljujući pozitivnom razmišljanju možemo da postignemo sve".

Podrška je u ovom trenutku najbitnija, a mlada manekenka tvrdi da je porodica uz nju u svakom trenutku, kao i dečko Stefan Karić koji kroz ove teške trenutke pruža ljubav koja joj puno znači.

"Imam ogromnu podršku kada je porodica u pitanju. Mi smo kao neka vojska. Svi se držimo zajedno i borimo. Postoje, naravno, trenuci kada mi je teško, pa neću ispred njih da pokažem da mi je loše. Tad obično glumim, kažem da ću otići da spavam, recimo. Vidim i ja nekad kada je mojim roditeljima teško, ali i oni glume da je sve u redu. Svesni smo mi svega, surovo smo realni, ali trudimo se da svom svojom snagom i pozitivnom energijom pobedimo ovo".

"Imam par pravih prijatelja koji su uz mene od prvog dana. Desilo se da sam sa nekim ljudima proredila viđanje i postavila određenu distancu. Shvatila sam da, ako iz ovog želim da izađem kao pobednik, moram da budem okružena pozitivnim ljudima, lepim vestima i lepim stvarima. Bilo šta što primetim da mi stvara stres, ja se trudim da napravim distancu i to stavim sa strane", rekla je Dijana.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track