Najnovije vesti

(FOTO) Upoznajte zgodnog Aleksu, sina Marije Srećković i Aleksandra Kubure
Foto: Luka Šarac

MOMAK ZA PRIMER

(FOTO) Upoznajte zgodnog Aleksu, sina Marije Srećković i Aleksandra Kubure

Stars

Marija i Aleksandar pravi su primer sasvim porodice koja je uspela da odoli brojnim iskušenjima, ali i na pravi put izvede svog starijeg mezimca.

Najuspešnija srpska fitnes takmičarka svih vremena Marija Savić-Srećković i glumac Aleksandar Srećković Kubura prošli su zajedno i lepe, ali i one manje lepe momente. Uprkos svim preprekama, njihov brak je istrajao, a ponosni roditelji Alekse i Vanje uživaju u svakom porodičnom momentu.

Foto Luka Šarac
Foto Luka Šarac

Aleksa danas 21. godinu, dok se njegov mlađi brat Vanja rodio krajem 2012. godine.

Aleksa je jednom prilikom izjavio da se jako raduje dolasku brata i da su mu roditelji dopustili da izabere ime.U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story, samo par meseci nakon dolaska Vanje na svet, Aleksa je prepričao najsmešniju situaciju sa mlađim bratom:

- Jednom prilikom, tokom dana, Vanja je plakao, a ja sam dobio zadatak da ga smirim i po mogućstvu uspavam. Legao sam kraj njega na krevet, počeo da ga ljuljuškam, ali on se nije smirivao i nastavio je da plače na sav glas. Posle nekoliko minuta, zaspao sam pored brata.

Iako je sin poznatih roditelja, Aleksa je sam izabrao svoj životni put i buduću profesiju, pa je nakon završetka Matematičke gimnazije upisao Elektrotehnički fakultet.

Sa sajta Story.rs preporučujemo još i:

Sve tinejdžerke su ludele za njim: Verovali ili ne, Kečina je danas još bolji frajer! (FOTO)

Za razliku od mame nema sluha, ali je zato lepotu nasledile od prve do poslednje crte lica: Ovo je jedina fotografija ćerke Mire Škorić na društvenim mrežama (FOTO)

Marija Savić-Srećković i Aleksandar Srećković Kubura: Druga trudnoća nakon sedamnaest godina

Marija Savić-Srećković i Aleksandar Srećković Kubura: Tako je malo potrebno za sreću

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...