ZABORAVILA DA GOVORI: Katarinu Živković pitali o Banetovoj svadbi, a ona se pošteno IZBLAMIRALA!
Foto: Instagram

Slaba na bivšeg

ZABORAVILA DA GOVORI: Katarinu Živković pitali o Banetovoj svadbi, a ona se pošteno IZBLAMIRALA!

Stars -

Na pitanje da li mu je čestitala na venčanju ili poslala poklon, temperamentna Leskovčanka nije imala odgovor, ali se pošteno izblamirala.

Njih dvoje bili su jedan od retkih rijaliti parova koji su opstali i nakon izlaska u spoljni svet, ali je na kraju došlo do kraja ljubavi između Katarine Živković i Baneta Jankovića.

Pevačica od tada, čini se, i nema baš sreće u ljubavi, s obzirom na to da je tokom ove godine dva puta bila u vezi sa fudbalerima – Milošem Degenekom i Borkom Veselinovićem – ali je oba puta bila ostavljena.

Sa druge strane, njen bivši dragi oženio se pre nedelju dana, a njegova, sada već supruga Mirjana, očekuje dete.Istog dana kada se Bane oženio i slavio u jednom beogradskom restoranu, Kaća je takođe otišla na jednu svadbu, ali u Brčkom.

Na pitanje da li mu je čestitala na venčanju ili poslala poklon, temperamentna Leskovčanka nije imala odgovor.

"Zaista ne bih da komentarišem to, ništa što ima veze sa mojim privatnim životom. To se ne tiče nikoga, sem mene. Što se tiče svadbe, da, bila sam na svadbi u Brčko", rekla je Kaća, a onda shvatila da je “omašila” padež, te joj je preostalo da se samo nasmeje.

Živkovićeva nije želela ni da prokomentariše da li je Bane bio lep mladoženja, ali je odgovorila kada će ona stati na ludi kamen.

"To će se dogoditi kada budem odlučila, ne znam još uvek", rekla je Kaća.

S obzriom na to da pevačica izgleda bolje nego ikad, nema sumnje da će uskoro neko osvojiti i njeno srce.

(Alo/Lj. T)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track