SEKA ALEKSIĆ ZARATILA SA FANOVIMA: Pevačicu NAPALI zbog dojenja! Evo kako je odbrusila svima
Foto: Printskrin/Instagram

Brojne žene su je podržale

SEKA ALEKSIĆ ZARATILA SA FANOVIMA: Pevačicu NAPALI zbog dojenja! Evo kako je odbrusila svima

Stars -

Seka Aleksić, porodila se krajem septembra i na svet donela dečaka Jakova. Pevačica smatra da bi svaka majka trebalo da doji bebu, ukoliko je u mogućnosti.

"Za bebu nema ništa zdravije od majčinog mleka, zbog imuniteta i svih onih stvari kasnije. Ne mogu da zamislim da imam mleka a da neću da dojim svoje dete. To je van svake pameti!" rekla je pevačica. Njen stav podržale su brojne žene, međutim bilo je i onih koje su joj uputile i javne kritike.

"Sigurno doji, dete treba da jede na svaka dva sata, a ona stalno izlazi i ide na javna dešavanja. Ja svoje dete nisam dojila", napisao je jedan od Sekinih pratioca. Aleksićeva nije ostala dužna već je odbranila svoj stav.

"Ne razumem žene koje mogu da doje, a ne žele! Šta je tu čudno ili loše??? Ako ti podržavaš žene koje imaju sopstveno mleko a prime injekciju da ga ukinu i hrane decu na flašicu onda se stidi toga! Ko mora i nema mleka, to je nesto sasvim drugo!" odgovorila je Seka, a obožavateljka je ubrzo obrisala svoj komentar.

"Nekima je bitnije da komentarišu, pa šta god, a da pre toga ne saslušaju šta si rekao. To svakako govori samo o njima", izjavila je Seka u emisiji Premijera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track