MIR, MIR: Brena izbacila Ćazima iz Granda, a sad peva kod njega!
Foto: Printskrin/Instagram

Radi kod albanskog biznismena

MIR, MIR: Brena izbacila Ćazima iz Granda, a sad peva kod njega!

Stars -

Lepa Brena nastupila je proteklog vikenda u klubu Ćazima Osmanija u Poreču, iako je kontroverznog albanskog biznismena pre šest meseci zajedno s Milutinom Mrkonjićem izbacila iz „Granda“!

Kako saznajemo, njih dvoje su rešili nesuglasice, a ona se kao specijalna gošća pojavila u njegovoj diskoteci.- Dogovorili su se oko cene i pevačica je pristala da u Poreču otpeva blok pesama, a tu noć je nastupao i Slobodan Vasić. Da bi se pokazao kao dobar domaćin, Osmani je za Brenu ostavio najbolji apartman. Brena mu je rekla da može slobodno da dođe na „Grand“, ali da ne ometa snimanje i ne zavodi pevačice - priča naš izvor.

Podsetimo, Brena je ispričala za Kurir Stars zbog čega je izbacila Mrku i Ćazima.- Istina je da sam najurila Mrku s „Granda“ zbog Ćazima. Tog dana kad je Osmani bio u studiju, nisam ni znala da je reč o njemu. Tek kasnije sam videla da je to on. Mrka mi je govorio da je došao sa Šabanom, a Šaulić se vadio na Mrkonjića. Nebitno je sad s kim je bio u društvu, videla sam da su obojica stajali s njim. Ja sam jednostavno reagovala kako sam morala i zamolila sam da nas ne ometaju dok radimo. Smeta mi kad neko sa strane sedi i sluša šta mi pričamo - rekla je tada pevačica. Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track